Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina profesionálních zabijáků, vedená Ericem Gaussem (Matthias Hues), usmrtí všechny zaměstnance jednoho bankovního úřadu v L. A. Jediný, komu se podaří přežít, je Paul Damone. K němu přijíždí na dovolenou jeho bratr Johnny (Lorenzo Lamas), nejlepší lovec lidí z Bostonu. Stává se svědkem vyvraždění celé Paulovy rodiny. Johnny se rozhodne Erica najít a pomstít smrt svého bratra. Pátrací eso je jeden z lepších filmů, ve kterém Lorenzo Lamas ukazuje své bojové umění. (videofil)

(více)

Recenze (52)

Pecival 

všechny recenze uživatele

Kupodivu docela koukatelné béčko, u kterého jsem se docela bavil (hlavně díky občas fakt mizernému střihu, kdy někdo na Lamase vystřelí, záběr jak za vteřinu Lamas někam utíká a kulky asi ještě nedolétly). Bitky sice nejsou žádnej zázrak, ale použitelný to je. Holt Lamas žádný velký eso asi nebyl (a nebo to neuměl prodat). Matthias Hues jako záporák určitě potěší, na tu ženskou se dobře koukalo a navíc v některých scénách brutálně přehrávala, což mě spolehlivě pokaždé rozesmálo. Celkově zábavně, dementní béčko s naprosto topornými výkony a nesmyslným příběhem. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

V dětství můj nejoblíbenější akční film. PÁTRACÍ ESO je nadprůměrné béčko z počátku 90. let, v němž snad není souvislých deset minut, které by neobsahovaly alespoň jednu akční scénu. Akce je (vzhledem k nevelkému rozpočtu) slušně natočená a v podstatě vždy velmi dobře přehledná (nejlepší je souboj ve škole bojových umění a závěrečná bitka Lamase s Huesem). Lamas pravděpodobně v žádném jiném filmu nebyl víc cool (v 90. letech jsem mu celkem fandil) a i jeho hlášky jsou docela fajn ("Co je to? Vyšší ročník?"). A Matthias Hues je prvotřídní béčkový záporák - vzhledem, postavou, a v případě tohoto filmu i svou rolí (klasický chladnokrevný nájemný zabiják). Kupodivu i děj dává celkem smysl, přestože je samozřejmě hodně jednoduchý a naivní. Nicméně co bych dal za to, aby takovouto "kvalitu" měli direct-to-video filmy, které posledních více jak deset let točí Seagal, Van Damme, Lundgren a další kdysi populární hvězdy akčních filmů. Objektivní hodnota snímku sice asi není zrovna valná, ale láskám z dětství by se prostě mělo trochu nadržovat. Zvlášť, když se na ně dá jakž takž koukat i v dospělosti. ;-) 70 % ()

Reklama

Nix 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem se bavil. Na to, že to byl můj první film s Lamasem, tak jsem byl opravdu přesvědčen. Lamas je sympaťák a dokonce se umí ohánět a film má opravdu hodně bitek a akce. Ale co tento film pozvedlo o úroveň výš je parta zabijáků v čele s Huesem. Ten chlapák má ultimátní ksicht a když se jen na něj podíváte, tak vypadá jak masový vrah který právě utekl. Spokojenost a Anderson uměl. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Viděno asi před 12-ti lety, ale vzpomínám si, že tehdy to byl film, který ze všech nejvíc ničil hlavy mého videorekordéru. Hues používal na začátku brutální pěstní techniky a závěrečný duel na nějakém vrakovišti nebo kde byl hodně dobrý. To, co bylo mezi tím, si příliš nepamatuju, ale kdyby se mi toto dostalo znovu do ruky, bez váhání by to musel stařičký přehrávač přežmoulat ještě jednou... Na Lamase slušných 40%. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

DRZ HUBU NEBO TI JI ZACPU! jo tak na tomhle sem vyrostl film z dob kdy Lamas jeste umel bojovat a Hues byl tim naprosto ultimatnim vrahounem chrlicim drsnacky hlasky na vsechny strany skvely prestrelky skvely souboje doslova z toho dycha ta pohodova atmosfera stary dobry beckovy akce podobny kousky mne nikdy neomrzi! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama