Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staneš se neporazitelným. Ukradený meč Alexandra Velikého tě nenechá zemřít. Andrew Garrett je velmi schopný policista a také expert na meče. Dostane za úkol vyřešit případ krádeže meče Alexandra Velikého, která se stala v místním muzeu. V rámci vyšetřování se začíná zajímat o barbarské gladiátorské hry, které pořádá místní podsvětí. Přihlásí se proto do hry pod přezdívkou Gladiátor. Čím hlouběji se ale do hry dostává, zjišťuje že jeho přítomnost není náhodná, ale byl do ní vtažen neodolatelným pokušením, které nedokáže vysvětlit. Vše dostaně nečekaný spád, když jej vyzvou, aby vstoupil do Arény smrti a bojoval s ukradeým mečem Alexandra Velikého proti obru zvanému Mongol. Kontakt s mečem mu dává neuvěřitelnou sílu. (DVD Edice)

(více)

Recenze (13)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takže asi před cca. 5 lety jsem viděl film Muž s mečem, šílené céčko které snad nemyslely vážně. Navíc neuvěřitelně nudná pruda, kde se choeograf asi zbláznil, protože ty souboje byly snad to nejhorší co jsem viděl. A teď(2010) jsem viděl pokračování. A je to stejná sračka jako předešlí díl. Navíc tu jsou vykradené scény z Mužem s mečem. Když už někdo točí béčko at ho točí pořádně, a ne tak šitózně. Navíc Lamas je fakticky lama, protože to co hraje je neuvěřitelné, nikdy jsem ho mco nemusel. Ale co je moc....... ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Ha ha ha ha ha..jé ché ché...copak tohle jako jééé???..já myslel, že při useknutý hlavě krev vystřikuje z přerušených tepen a né že vedle stojí borec s kýblem v ruce a vychrstne z něj červenou vodu simulujicí krev tak, aby to jako vypadalo, že vytryskla z krku??..to je švanda...tohle je jeden z těch nejstrašnějších výtvorů, které kdy spatřily světlo filmového světa...Lorenzo Lamas na Hrad!!!..teda, co to kecám...zabalit do igelitu, zavřít do truhly, zamknout titanovým zámkem, vložit do větší truhly, zamknout dvojitým titanovým zámkem, vsadit do ještě větší truhly, zamknout párem dvojitých zámků z titanovo-nevím jaké polyslitiny a buď nechat Nathana Jonese, aby tuhle trojtruhlu s tím hňupem, co se choulí u dna té nejvnitřejší, vykopnul někam do vesmíru nebo to celý uvrhnout do studny zapomnění... ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nechápu co proti tomu všichni máte, vdyt je to fakt sračka. Začátek mi byl povědomej, asi jsem to jednou rozkoukal a pak jsem se na to vysral jakej to byl shit. No a ted jsem se k tomu po letech vrátil.. je tam sice krev to ano, bojuje se tam to ano, ale taky je to fakt bezvadná nuda. Lamas s culíkem šermující mečem, nudné kecy, sex se svalnatou kulturistkou (fuj), hudba alá soundtrack z porna 80 let a taky jedno velké nic, které vám film dá až to dokoukáte. Jedna hvězda za toho starýho čínana, co se tak srandovně smál a párkrát nahodil slušnou hlášku a za ten jeden výstřik krve. ()

RetroMan odpad!

všechny recenze uživatele

Ty bojové scény, což mělo být asi největší lákadlo tohoto díla, mohly být lepší. V těchto filmech moc o děj nejde, ale alespoň ta bojová choreografie! Lorenzo Lamas je policista s nočními můrami, navíc je reinkarnací Alexandra Velikého, se kterým má několik staletí nevyřešený konflikt jeho protivník v podání stařičkého Jamese Honga. K tomu nás Odpadlík seznamuje se svou schopností po doteku těla vcítit se do posledních okamžiků zavražděného. Jako policista se zúčastnil nelegálního vražedného souboje (hlavně že předtím svému kolegovi, který vyhodil kelímek z okna auta řekl: Víš, že to je nelegální). Říká se, že záleží na střihu. Opravdu některé scény, kde se vzaly, tu se vzaly a sám velký Lorenzo po jedné scéně sdělil divákům: Museli mi něco dát do pití, proto jsem se probudil ráno v autě. Jo a šerm mu fakt moc nejde. Nejhorší je ta skutečnost, že film THE SWORDSMAN z roku 1993 obsahuje stejné scény a je vlastně o tom samém. ()

liuk 

všechny recenze uživatele

Ten film jsem sice (naštěstí) neviděl, ale je to jeden z filmů, na které mám nejplastičtější vzpomínky, takže mu musím dát plné hodnocení. Jednou o hodině dějepisu na gymplu mi o něm totiž kamarád (zde s nickem mandelbrot) vyprávěl, já se tak neskutečně řezal, a když se dostal k části, kdy na scénu přijdě OBROVITÝ Mongol, který si myslí, že je reinkarnací Alexandra Velikého, tak jsem začal smíchy až brečet. Ještě že jsme měli na gymnáziu tak flegmatického učitele :) Vivat Lamas. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama