Reklama

Reklama

Muž s mečem

  • USA The Swordsman
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Legendární meč Alexandra Velikého je ukraden z muzejní expozice. Ochranka je během loupeže zavražděna a Julie Wilkins, kurátorka výstavy, se stává jediným svědkem. Andrew (Lorenzo Lamas), policista, který má za úkol ji chránit, má záhadnou schopnost vžít se do pocitů oběti. Nemůže však dostat pod kontrolu své vize a policejní jednotkou je považován za labilní osobnost. Když se Julie sama vydá získat meč zpět, narazí na sérii osudových nástrah. Bližší zkoumání Andrewa přivede k tajné skupině gladiátorů, kteří bojují na život a na smrt pro pobavení městského podsvětí. Jedinou Andrewovou nadějí, jak meč získat zpět je připojit se k bojovníkům s meči a čelit smrti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem toto dokoukával s velkou námahou. Příběh naprosto nezaujatelný, dialogy o ničem, akce? skoro žádná..jenom příšerná nuda a nezajímavý herci. Tfuj! ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Ve své době to musela být pohoda s Lorenzo Lamasem, který se zapsal jako čerstvý Odpadlík. Pro Claire Stansfield znamenala role jeho přítelkyně určitý posun v kariéře, takže to mohu akceptovat. Ne tak pokračování - Gladiator Cop. ()

Reklama

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem oddechovku s Lamasem. Pokud si někdo k těmto filmům sedá a očekává Bergmana, asi není normální. Na Lamase je to maximum, ale dát 5 hvězd mi přijde trapné :) ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Proč je sakra toto v modré zóně? Jak jsem již psal u Critters 3, znám spoustu filmu, které si černou zónu nezaslouží. A ejhle! Toto je špatný film a je v modré zóně. Jsem si vědom toho, že každému se líbí něco jiného, ale druhou otázkou pro mě zůstává, co se komu na tom filmu líbí? Vždyť je to nuda prvotřídní, a navíc film mrhá potenciálem. 1* za Lorenzo Lamase, a taky za to, že to původně nemuselo být špatné? ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama