Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blízká budoucnost. Douglas Quaid (Arnold Schwarzenegger) je každou noc pronásledován snem, ve kterém se ocitá na Marsu. Během návštěvy virtuální cestovní kanceláře zjistí, že mu byly nedávno vymazány vzpomínky a ve skutečnosti byl zcela jiným člověkem. Jeho procitnutí z něj náhle dělá cíl všech jeho bývalých spojenců i nepřátel... (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (871)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Myšlenky Phillipa K.Dicka, akce hodná Arnolda a k tomu extra cool hlášky ("Do you think I'm the real Quaid? Yes, I Am." - kdo neviděl, nepochopí) a několik zajímavých vysvětlení hodných dlouhé diskuze. Musím říct, že jsem spokojená a jde o jeden ze tří nejlepších filmů podle Philipa K.Dicka (vedou samozřejmě Blade Runner a Minority Report), ale i o jednu ze tří nejlepších věcí s Arnoldem (spolu s Terminátory a Pravdivými lži). ()

belldandy 

všechny recenze uživatele

Výborny film, jenom ten Arnold mi tam vadí. Hrdinou by měl být nevýrazný úředníček, který je znastálé situace úplně v prdeli a ne akční svalovec, u kterého hned od první chvíle jasné, že skutečně nikdy jen tak nesededěl doma a nevedl normální život. Ale pořád je tam cítit Dick. Ta atmosféra hrůzné noční můry, to je velké plus. No, je to nejlepší film s Arnoldem Schwarzeggrem a to je docela ironie vzhledem k tomu, co jsem již výše napsala. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Total Recall je pojem sám o sebe. Pre mňa to bol jeden z najlepších sci-fi filmov ešte zo starej školy, Schwarzenegger vo svojej najlepšej forme. Sharon Stone ešte stále diabolsky sexy. Pamätám si, že v detstve som sám túžil vyskúšať stroj, ktorý vám zaručí dovolenku vo vašej mysli a vy si môžete zvoliť, či budete niekto úplne obyčajný alebo napr. James Bond. Ešte si zvolíte či žena vašich snov bude blondína alebo bruneta, akú bude mať postavu a zábava môže začať. Kvalitný dej pri ktorom do záverečných titulkov neviete čo je sen a čo skutočnosť (a ani po nich), na svoju dobu vynikajúce efekty a kopa mŕtvol sú zárukou že vám tie necelé 2 hodiny ubehnú ako voda. PS: Tri kozy nemali chybu. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Počet mrtvých jako ve filmu Total Recall. Už tahle reklama dokáže s přehledem představit celý tento krvavý hit, známého sadisty Paula Verhoevena. Samozřejmě že Total Recall kromě akce nabízí mnohem více. Jednoznačné plus vidím, že se jedná o adaptaci sci-fi povídky. Arnold sem tam hodí svou kultovní hlášku a Sharon Stone o dva roky později ukáže chlapům jak se na ně musí. 75% ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Umělé vzpomínky, sofistikovaný příběh, brutální násilí, sci-fi prostředí, výlet na Mars, hnusní mutanti, Sharon Stoneová, naštvaný Arnold, obstojné triky, drsná muzika, odporní padouši, nepovedený a nejednoznačný konec: Tak tohle všechno ve filmu je, avšak týden po zhlédnutí už si dokážu vybavit pouze to brutální násilí. No, alespoň něco. 80% Zajímavé komentáře: hirnlego, Dan9K , k212, gr8 escape, Honza dAve, D.I.G ()

Galerie (210)

Zajímavosti (88)

  • I když nikde nebylo zmíněno, kde se Mars City nachází, řada obydlí je umístěna po stranách mohutného kaňonu, což napovídá, že Mars City je ve Valles Marineris, 2 500 mil dlouhém kaňonu na Marsu. (Dr Lizal)

Související novinky

7. ročník sci-fi festivalu Future Gate je tu

7. ročník sci-fi festivalu Future Gate je tu

22.01.2020

Největší český festival sci-fi filmů a kultury Future Gate divákům přinese řadu nových oceňovaných snímků (Malý Joe, Vivárium, H0use), které budou soutěžit o hlavní cenu festivalu, ale i nesmrtelné… (více)

Paul Verhoeven točí lesbický thriller

Paul Verhoeven točí lesbický thriller

08.08.2018

Režisér Paul Verhoeven (RoboCop, Hvězdná pěchota) se do paměti filmových fandů nadosmrti zapsal jako autor kultovních pecek Total Recall s Arnoldem Schwarzeneggerem či erotického thrilleru Základní… (více)

Vin Diesel si zahraje Bloodshota

Vin Diesel si zahraje Bloodshota

09.03.2018

O comicsovém nakladatelství Valiant Entertainment jste možná nikdy neslyšeli. Podobně jako Marvel a DC ale má svůj propojený vesmír s tisícovkami postav, který se teď převádí na velké plátno.… (více)

Remake Hvězdné pěchoty upustí od satiry

Remake Hvězdné pěchoty upustí od satiry

06.01.2014

Paul Verhoeven dal světu trojici výjimečných akčňáků – Total Recall, RoboCopa a Hvězdnou pěchotu -, které díky kombinaci satirického nadhledu a brutální akce těžko někdy upadnou v zapomnění. Bohužel… (více)

Reklama

Reklama