Reklama

Reklama

Šógunovi nindžové

  • Japonsko Nindža bugeičó: Momoči sandajú (více)

Dobrodružná historická freska režiséra Noribumiho Suzukiho se odehrává v Japonsku na sklonku 16. století. Líčí osudy mladého Takamaruá, který chce pomstít smrt svých rodičů a obnovit slávu klanu Momočiů zlikvidovaného muži proradného lenního pána Hidejošiho. V nerovném boji pomáhají statečnému mladíkovi jeho přátelé. Mnozí z nich položí za vítězství i životy. Do hry vstupují také rodové meče ukrývající tajemství zlatého dolu. Spletitý děj vytváří dostatek příležitostí pro množství neuvěřitelných soubojů, v nichž se používají nejrůznější druhy bojového umění i celá škála zbraní. Specialitou filmu jsou bitky skupin maskovaných mužů bleskurychle se spouštějících po stromech jako pavouci. (Řitka video)

(více)

Diskuze

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Mínusy: strih, dejové nepresnosti, fyzikálne antizákony, scenár, discojazzová hudba, tanec pri ohni ; rýchlodabing, zlá kvalita obrazu a otrasná kvalita zvuku (vina nahrávky, nie filmu)
Plusy: Ninjo-samurajské súboje, Hiroyuki Sanada (väčšinou bol dobrý), záporáci, prostredie
Aj ked discojazz zmixovaný s funky mohol byt v Japonsku v 1980 v kurze, na akčný kungu film sa absolutne nehodí. Velké zádrhely v scenári a niekedy smiešne súboje vyvolajú úsmev na tvári, vdaka čomu film ztráca na kvalite. Moje hodnotenie: 58%

Kalinak

Kalinak (hodnocení, recenze)

Vynikajici film s obrovskym mnozstvim bojovych scen. Kazi ho jen hudba, ktera mi evokuje nemecky pornofilm 70. let

Reklama

Reklama