Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktor Lionel (Wayne McNamara) objeví starý hrnec plný prapodivné hlíny, jejíž původ se zdá být pekelný. Nemůže se dočkat, až si nález odnese domů a odhalí jeho skryté síly. A opravdu – záhy se jej hmota zmocní a zcela jej ovládne. Doktor z ní začne jako posedlý modelovat fantaskní tvory. Jakmile je dokončí, ožívají a vydávají se na svou ničivou misi do blízkého města… Kdo je zastaví? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, vždyť je to jen naprosto průměrný nesmyslný béčko, který se nebere nijak vážně. Ničím mě ten film neurážel, nenudil ani neiritoval (aspoň jedno kritérium je nutný k hodnocení pod ***) a třeba ničení démonů bylo ve svý stupiditě vážně vtipný :-) Otevřená plechovka s limonádou použitá jako granát je prostě úžasná :-D a sifon taky boduje. S ničením démonů se tvůrci vážně vyřádili. [Don Pedro] Efekty jsou úměrný rozpočtu (BTW jde jen o ty malý červený potvůrky), [zdeny99] námět je naprosto tuctovej a béčkovej jak se patří, scénář je primitivní a herci prkenní jak je u podobných filmů zvykem. Nikomu bych film asi nedoporučil, ale do ligy opravdu špatnejch filmů, na který se nedá koukat, Malí démoni rozhodně nepatří. (Připomněli mi díl Červenýho trpaslíka, ve kterém Lister zabil příšeru z čatní plechovkovým pivem ;-) Osobně sem tam viděl i docela velkou inspiraci potvůrkami Critters, což je perfektní komedie.) ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Víte čim zlikvidujete démona uplácanýho z rajskýho protlaku? No přece limonádou, to dá rozum. A když máte doma sifón, je z vás akční hrdina takovýho kalibru, že by Arnie a Sly záviděli. Neskutečná sračka, která sice neměla v plánu se brát vážně, ale ta hra na rádoby vtipnou strunu absolutně nevyšla. ()

Reklama

Zyne 

všechny recenze uživatele

ta jedna hvězda je spíš asi jen za nápad, který docela ujde. jinak jde o film, který se dá zařadit do 80. "déček", protože zpracování je úplně blbé a efekty směšné. pro fanoušky oldies béček až efek to ale nějaké kouzlo možná mít bude, pro zbytek je to prostě taková blbůstka s několika chrochtavými malými příšerkami, jejichž pohyby jsou velmi dřevěné, a s ještě prkenějšími a blbějšími herci... ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Šmarja, další sračka na obzoru ... a nebo ne ? Tragičtí, nesympatičtí herci melou samý nesmysly a dělají všechno proto, aby si divák myslel, že to nemají v hlavě v pořádku. No a jeden z nich najde nějakou studnu plnou rajský omáčky, vezme jí domů a naplní si s tím vanu. A hurá plastikový démoni se svítícíma očičkama jsou na světě. No a pak ty tragický figurky s plamenomety a kyselinovými postřiky, se rozhodnou zabít ty tragický herce. Jenže ty se nedaj, mají totiž tajnou zbraň - dětskou kolu. A tak se tam polejvaj různýma tekutinama a nakonec dobro zvítězí nad zlem, nebo že by zvítězila kola nad rajskou omáčkou ? No nic. Mohlo to být i horší, ale i přes ukrutnou stopáž, jsem to shlédl bez oslepnutí a světe div se, chvílema jsem se i bavil. 15 % ()

JP84 odpad!

všechny recenze uživatele

"Lepší je sračky psát,než je přehazovat lopatou"...Tak tohle trefné krédo toho spisovatele je asi jediná věc,která stojí za zmínku.Čekal jsem něco ve stylu Critters a dostal obrovskou nudu.První půlhodina je pouze o tom,kdo je kdo a co je co,a když už ti čerti konečně obživli a začali vraždit,myslel jsem,že se uzívám k smrti. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Měla z toho být filmová série, ale nakonec tvůrci zůstali jen u prvního dílu. (AngelusCZ)
  • Červená hmota, která probouzí démony k životu, byl ve skutečnosti rajský protlak. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama