Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Atraktivní mladá žena je vtažena do světa luxusních prostitutek, které vede vyčerpaná Madame Jacqueline. Liz si razí cestu po společenském žebříčku coby luxusní šlapka a setkává se se širokou škálou mužů... Liz (Brittney Powell), atraktivní mladá žena, je vtažena do světa luxusních prostitutek, které vede vyčerpaná Madame Jacqueline (Deborah Harry). Liz si razí cestu po společenském žebříčku coby luxusní šlapka a setkává se se širokou škálou mužů, kteří mají nejrůznější důvody platit si její služby: David nedokáže uspokojit svou chuť na sex, Roger touží po nadvládě a jeho manželka mu ji odmítá poskytnout a Ben, osamělý rozvedený muž, který se snaží Liz odlákat od jejího ziskového, ovšem poněkud nemravnéhos životního stylu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (2)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Filmy ve kterých je hlavní postava děvka vyhledávám již od mnoho let, aby ne, když krom kuchaře a vyčepáka je to jediný povolání, které má pro člověka osobní přínos. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Niečo o peknej ludre, formát televízia, námet bez idey, prepracovaný asi ako Ceaușescov konštrukčný hit v podobe Oltcitu. Inak naivný film o svete prostitútok, kde skoro všetko funguje dobre a nie je to vlastne až taká zlá voľba, veď kde zarobíš 10 000 za týždeň, hovorí hlavná postava. Inak zápletka skoro žiadna. ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama