Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 80 PMM (Po Mickey Mouseovi) se na planetě X zločinné kočky snaží jednou provždy vyhladit mírumilovnou myší civilizaci. Ovšem naštěstí geniální myší vědec profesor Fušimiši vynalezl tajnou superzbraň, která jako jediná může odvrátit kočičí hrozbu. Podaří se hrdinnému myšímu agentu Grabowskému včas získat plány zbraně? Nebo jej zastaví mafiánský kočičí boss Mr.Teufel? Ztřeštěná animovaná komedie pro malé i velké diváky ve stylu gangsterek Dicka Tracyho. (Mad_Hatter)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

javlapippi 

všechny recenze uživatele

Animovaná špiónska jazda odohrávajúca sa v mačaco-myšacom svete plnom medzidruhového útlaku, násilia a korupcie. Dokonalý myšací agent vzdoruje mafiánskej mačacej mašinérii aj neschopnému potkaniemu komandu, ľavou zadnou paroduje všetky možné bondovské klišé, aby na záver dobro zvíťazilo aj za pomoci mexickej netopierej úderky. Pomedzi to zopár hudobných čísel. Človek len čumí, čo za skvost so scenárom osvedčeného miazgovca Józsefa Neppa, dokázali v osemdesiatych stvoriť naši južní susedia. Za zmienku stojí aj vynikajúci dobový dabing plný slovenských hereckých legiend. ()

jendamaty 

všechny recenze uživatele

LFŠ 2014. Musím říct, že jsem čekal více. V době vzniku to byla kvůli narážkám na režim asi pecka, ale pro člověka, který s tím přijde do styku v dospělém věku nějak moc nezainteresován, je to přeci jen docela nuda, ani nostalgie to nezachrání. Ačkoli je to příběh pro děti, mohl by dávat trochu více smysl. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Kultový maďarský animák sa teda nezaprie ani po rokoch. Mierne bláznivá jazda celou stopážou, prepracovaný scenár a frajerský myšací agent "007" to naplno rozbalia a príbeh divákovi rýchlo utečie. O humor nie je núdza, až sa divím, že tu nie je uvedená medzi žánrami aj komédia. Film má čo ponúknuť detičkám i dospelým. Škoda, že sa takéto animáky už netočia. ()

Marys 

všechny recenze uživatele

LFŠ 2014: Môj prvý film tohtoročnej filmovky. Asi to bude tým, že je snímok celkom starý - nejako ma nevábila ani grafika a samotné vtipy či gagy mi neprišli veľmi vtipné. Prišli mi priam náhodné až úplne navzájom nesúvisiace. S nadhľadom a prižmúrením oka na dobu, kedy film vznikol sa dá ale označiť za lepší priemer. ()

Andronikos 

všechny recenze uživatele

Vážne to pre deti nie je, ako tu poznamenáva už type_B. Aspoň v tom zmysle, že je to dosť drastický film (až na jedného zahynuli všetci pasažieri letu; pán Teufel so svojou železnou rukou so svojím podriadeným rozhodne vzorovo nezaobchádza; nenasýtené netopiere sú najskôr značne cynické). Ako malému sa mi to však paradoxne až také hrozivé byť nezdalo. Zdá sa teda, že tento titul dokáže meniť svoju tvár podľa toho, kto je divákom. - Bohužiaľ sa mi to po rokoch už nezdalo byť ani také vtipné ako kedysi (najviac som sa pousmial pri scéne, keď Safranek dostane od Teufela príkaz vyhodiť istého zamestnanca, pretože klaunov nepotrebujú - a klaun to teda naozaj bol!). - Človek si celý film láme hlavu nad tým, na čo je dobrá dejová línia s myšiakom, ktorý uviazne v džungli. Nakoniec sa ukáže, že slúži k tomu, aby sme v kritickej chvíli pred koncom mali odkiaľ zobrať nejakého deus ex machina. To prestrelkové, pseudowesternové riešenie zapeklitej situácie je síce podľa môjho názoru lacné, ale to, že si kvôli nemu tvorcovia dali prácu so zdanlivo vedľajšími dejovými záležitosťami, ma presvedčilo o tom, že napriek akejsi surovosti či miestami naivnej bondovskej akčnosti je Pasca na mačky predsa len originálnym oddychovým (pri troche dobrej vôle rodinným) filmom. Inými slovami, myslím si stále, že ide o istý nadpriemer (****). - Pozoruhodná je aj Safranekova dcéra. Zmysel jej epizodického výstupu som úplne nepochopil. Budem ale predpokladať, že mal ukázať, že dobrosrdečné detské srdce si s "inými" porozumie. Žeby tu teda bolo i humánne posolstvo? ()

Galerie (86)

Reklama

Reklama