Reklama

Reklama

Ve ztřeštěné komedii se Mike Myers představuje jako guru Pitka, Američan vychovaný indickými guruy (Ben Kingsley a Omid Djalili), který se vrací do Spojených států, aby zde rozjel byznys osobního kouče v oblasti mezilidských vztahů. Jeho neortodoxní metody jsou však vystaveny zkoušce poté, co musí urovnat milostné lapálie a následný profesní kiks slavného hokejisty (Romany Malco), kterého opustila žena kvůli úhlavnímu sokovi, sportovci jménem Jacques Grande (Justin Timberlake). (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Meyersův humor v tomhle filmu je za hranicí dobrého i špatného vkusu. Je prostě někde úplně mimo. Neříkám že jsem se nudil, ale taky jsem se nebavil tolik, jak jsem čekal. Camea jsou hodně dobrá a Jessica Alba je roztomiloučká, že už to víc nejde. Dobrej je ten indickej sidekick. Zato postava Justina Timberlakea je využita tak na 10% a přitom z trailerů měla obrovskej potenciál. Nebylo to špatný, ale Austin Powers by dal guru Pitkovi na prdel kdykoli a kdekoli. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Zabijácká nálož záměrně trapného záchodového humoru na účet importu zkomerciolizovaného indického rádobyduchovna do Ameriky, kterou zdaleka ne každý rozchodí (přítelkyně to vzdala po půl hodině, rodičům jsem to radši ani nedával). Myersovo pitvoření už je sice zoufale okoukané a postava francouzského hokejisty se sedmdesátkovou vizáží taky moc originální nebyla, naštěstí Jessica Alba se mi neokouká nikdy. Bavil jsem se a minimálně na fórek s "máš ho ve svých rukou", souboj s mopy namočenými ve chcánkách, zfetovaného sportovního komentátora nebo soulož slonů hned tak nezapomenu. ()

Reklama

demented 

všechny recenze uživatele

Dobrá pitkovina. :) Mika Myersa mám rád, ale v Učitelovi lásky bol poväčšinou dosť mimo. Od komédií podobného rázu prepracovaný dej neočakávam, ale sled rádoby vtipných scén pozliepaných dokopy za pochodu, aby tvorili akú takú dejovú linku, nie je šťastným nápadom (hoci napr. v Austinovi alebo Waynovom svete to fungovalo :) ). Btw. pri filmoch Mika Myersa by mali dabing zakázať - očividné to bolo predovšetkým pri tomto kuse, kde dabing spoľahlivo zabil dobrých 90 percent všetkých vtipov - u niektorých filmoch majú ľudia neovládajúci angličtinu holt smolu. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Ubírám na hodnocení, poprví jsem byl docela slušně alkoholově naladěn a přišlo mi všechno nehorázně funny!! Podruhé už to nebylo tak fantastický, ale pořád velmi slušná zábava, na kterou opravdu musíte mít náladu, protože jak zjistíte velice brzy...neni totiž HUMOR jako humor!! Mike Myers má divný způsob jak rozesmát diváky, tak jak se mi nelíbí ani jeden Špionátor, tak se mi kupodivu zamlouvá Učitel lásky:), pokud ale nebudete pozorní, uteče vám spousta vtipu celé taškařice, občas je to slušná parodie na hlubokou filozofii kecu:), občas je to slušně sprostý:) a občas teatrálně vtipný ( viz. Justin Timberlake )!! Ale určitě stojí za vidění, už jenom proto, aby jste viděli Bena Kingsleyho v roli nevídané:) a snesitelnou Jessicu Albu, což se jen tak nepoštěstí!! Jednou větou: Myslíte si, že když Myers neni vtipný, znamená to, že neni vtipný už pro každého???:) (T.M.) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Na první pohled to je v podstatě strašná kravina, ale fakt naprostá, jenže ona mě to opět v docela hodně případech dokázalo výborně pobavit a to hlavně díky Mikeu Myersovi, ten je tak stupidní, děsně akční a vymýšlí jednu kravinu za druhou, že prostě dokáže strhnou i tim nejdebilnějším vtipem, co existuje, on jednoduše řekne ultimátní debilitu, začne se šíleně tlemit jak v Austinu Powersovi a já se musim prostě taky smát. Tohle má filmovou úroveň naprostýho odpadu, ale zábavnost je dobrá, když se chce člověk pobavit a nedělá chytrýho. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (10)

  • Mike Meyers zatelefonoval Justinovi Timberlakemu a nabídl mu roli v tomhle filmu. (ČSFD)
  • 7 nominací na nejhorší film roku. (cariada)
  • Ve filmu se ve finále NHL o Stanleyův pohár setkávají týmy Toronto Maple Leafs a Los Angeles Kings. Ve skutečnosti se však tyto kluby ve finále nikdy nesetkaly. (Lembi4)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama