Reklama

Reklama

Ve ztřeštěné komedii se Mike Myers představuje jako guru Pitka, Američan vychovaný indickými guruy (Ben Kingsley a Omid Djalili), který se vrací do Spojených států, aby zde rozjel byznys osobního kouče v oblasti mezilidských vztahů. Jeho neortodoxní metody jsou však vystaveny zkoušce poté, co musí urovnat milostné lapálie a následný profesní kiks slavného hokejisty (Romany Malco), kterého opustila žena kvůli úhlavnímu sokovi, sportovci jménem Jacques Grande (Justin Timberlake). (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

rozbris 

všechny recenze uživatele

Mike Myers nemá na můj vkus moc dobrý humor, ale co se mi rozhodně líbilo, když Mike a Romany Malco spolu zpívali - to bylo dost dobrý, klidně by mohli založit kapelu. Jessica Alba byla jako vždy "very hard". A byl jsem překvapen že zpěvák Justin Timberlake taky hraje, pořád jsem si říkal komu je ten týpek podobný....a on to byl fakt Timberlake;-) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Prostředí 7/10/// +humor a zábava -zřejmě to opravdu není snesitelné pro každého/// Film který u kritiky a hlavně pak u diváků v Americe totálně propadl a zařadil se k nejhorším filmům (co se tržeb týče) v historii. Pro mě osobně v něm navíc hraje Mike Myers, kterého spíš považuji za omyl přírody než za řádného herce. Nicméně i přes tenhle fakt a tvrdou kritiku mě tento film bavil. Už dlouho jsem neviděl tak ztřeštěný a nesmyslný film, že to bylo až k popukání. Komentátoři při hokejových zápasech, různé narážky na známé herce, hudební vsuvky na kytaru, sloni na ledě, kteří (je už po desáté? Mohu to sem napsat?)...no však si to domyslete. Jestliže mám být tedy základním kamenem filmu zábava, pak si tento film moje hodnocení právem zaslouží./// Celkem 72%/// ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná kravina, která ale dokáže zaručeně pobavit všechny, kteří mají rádi (nebo jim alespoň nevadí) styl humoru, který produkuje Mike Myers. Je neuvěřitelné, že taková blbost dokáže po celých 80 minut solidně bavit. Ano, jsou tam trapárny, je to trošku sprostější, kecy často vůbec nedávají smysl, ale vše je uděláno s takovou láskou, pozitivismem a úsměvem, že to musí rozehřát okoralé srdce filmového diváka. A hudba - výtečná. ()

jerenymo 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Tak sem se na to těšil a takové zklamání se mi dostalo :( Čekal sem že to bude stejná sranda jako Austin Powers, nebo lehčí odvar,ale omyl omyl omyl. To že je děj předpovídatelný, to mi ani tak nevadilo,ale že se člověk zasměje jen dvakrát za film to mě fakt namíchlo. No nic.....budu dále čekat na Austina ()

demented 

všechny recenze uživatele

Dobrá pitkovina. :) Mika Myersa mám rád, ale v Učitelovi lásky bol poväčšinou dosť mimo. Od komédií podobného rázu prepracovaný dej neočakávam, ale sled rádoby vtipných scén pozliepaných dokopy za pochodu, aby tvorili akú takú dejovú linku, nie je šťastným nápadom (hoci napr. v Austinovi alebo Waynovom svete to fungovalo :) ). Btw. pri filmoch Mika Myersa by mali dabing zakázať - očividné to bolo predovšetkým pri tomto kuse, kde dabing spoľahlivo zabil dobrých 90 percent všetkých vtipov - u niektorých filmoch majú ľudia neovládajúci angličtinu holt smolu. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (10)

  • Snímek se umístil na 3. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (Zodd)
  • Mike Meyers zatelefonoval Justinovi Timberlakemu a nabídl mu roli v tomhle filmu. (ČSFD)
  • Jacques 'Le Coq' Grande je fanouškem Celine Dion, proto Justin Timberlake, který ho hraje, zaimprovizoval a v jedné scéně spontánně vyskočil na pódium a z plných plic zazpíval její písničku. Sám Timberlake se divil, jak jeho filmová partnerka Meagan Good dokázala udžet vážnou tvář. (HappySmile)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama