Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vyhozen z bytu své přítelkyně se Hiromi ocitá bez střechy nad hlavou, tedy pokud nepočítáme jeho auto. Kaito je úspěšný a slibný zaměstnanec velké obchodní společnosti v Tokiu, ale právě ztratil klíčového klienta. Každý z jiného důvodu, ale tito dva se setkají v malém přímořském městečku, kde se rozhodnou zakotvit v témže hostelu vedeném panem Masarem a jeho vnučkou Makoto. Jak moc na ně zapůsobí místní okolnosti, moře a absolutně jiné klima než to, které znali z Tokia? Všichni a všude však mají problémy a tajemství. (Zíza)

(více)

Recenze (5)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Udělejte si pohodlí a nechte se unášet na vlnách moře, pohlazeni letními slunečními paprsky. Bude vás u toho bavit duo Takenouči-Sorimači. Žánr by se dal označit "za života", neboť nám seriál ukáže život pěti lidí po dobu několika měsíců. Co prožijí? Jak se pobaví? Na co přijdou? Kam bude směřovat jejich život? Popláčou si? Obyčejný japonský seriál, kde vám sice nervy nic drásat nebude, ale mohli byste si najít kamarády... a jsou titulky. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době "dorama", které můžu naprosto upřímně označit za skvost mezi japonskými seriály. Skoro se divím, že jsem na něj narazila až tak pozdě, ale koneckonců starší seriály z devadesátek jsem dříve tolik nesledovala. Přitom se mezi nimi očividně najdou tak dobré kousky jako třeba toto. Beach Boys má všechno, co bych od výborného seriálu očekávala a chtěla. Je to seriál nejenom o přátelství dvou hlavních postav a o rodinných vazbách, ale také seriál o hledání vlastní životní cesty, což je tématika, která celý tento seriál lemuje od začátku do konce. Má to své velmi veselé a zábavné momenty a taky smutnější a vážnější momenty. To všechno zaobalené do příjemné a jaksi nostalgické atmosféry léta a moře. Líbilo se mi, s jakým citem byl tento seriál natočený. Ne vždy to tak totiž je. Postavy dokázaly být sice velmi vtipné, ale nikdy ne takovým způsobem, aby to nebylo přirozené a realistické. Všechny postavy dojedné proto působily velmi lidsky a uvěřitelně. Každá jednala na pozadí svého vlastního životního příběhu a to všemu dodávalo velkou hloubku. Není pak divu, že je velmi jednoduché si postavy tohoto seriálu oblíbit a sympatizovat s nimi. Sorimači Takaši zde byl ještě větší sympaťák než v roli Onizuky. A ostatní v čele s Takenoučim a Hirosue byli taky výborně obsazení (navíc vidět Hirosue Rjóko jako tak mladou herečku, v roli ještě starší než Summer Snow, bylo obzvlášť milé). Na tento seriál budu ráda vzpomínat a do budoucna se k němu rozhodně vrátím. ~(4,8)~ ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Po skončení doramy mám neodbytný pocit, že přesně takovou minšuku bych chtěla mít, přesně takové léto prožít a s přesně takovými lidmi. Nádhera, která pohladí na duši a vy zapomenete na to, že sedíte v pražském rozpáleném bytě a máte pocit, že moře šumí všude kolem vás. ()

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

Takhle. V podstatě se tam nic neděje, pořád se hulí, občas griluje, občas chlastá a občas přijede Sakura na návštěvu. ;-) Takhle to asi nezní úplně zajímavě, ale je to moc fajn. I když upřímně, kdyby tam nehrál Sorimači, tak nevím nevím... ;-) ()

jarah 

všechny recenze uživatele

Príjemná džemovačka na tému letných zážitkov, spoznávania a pochopenia samých seba aj druhých. Myslím, že je veľmi nadčasová, pretože ma bavila aj po vyše dvadsiatich rokoch od natočenia. ()

Reklama

Reklama