Reklama

Reklama

Trable, trable, tuplem trable

(TV film)
  • Česko Měsíční kámen (více)

Obsahy(1)

Připravte se na kouzla, čarodějnice, čaroděje a velké dobrodružství! Opět je tu Halloween - nejděsivější a zároveň nejzábavnější svátek podzimu. Jenže dvojčata Lynn a Kelly Farmerovy (Mary-Kate a Ashley Olsen) musí čelit ještě něčemu horšímu. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Škoda, že ty holky jsou tak nesympatický, jinak je to celkem pohodovej rodinnej filmek pro děcka s pár nápadama a skvělým Waynem Robsonem. ()

DandaPiper 

všechny recenze uživatele

Toto je fakt tak kouzelnej a roztomilej film. To malý dítě se ve mně znova probudilo...a já se ho tak dlouho snažil potlačit. za 4. ()

Reklama

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Dosť zlý (rozumej nekvalitný) film po všetkých stránkach - herci, scenár, réžia, posolstvá nasilu vkladané do dialógov... Od odpad!-u túto hlúposť delí len fakt, že deti si ho MOŽNO dokážu užiť a odnesú si z neho aj zopár ponaučení (je nemožné ich ignorovať všetky), ako príklad by som si dovolil uviesť 2 monológy: "Na peniazoch mi už nezáleží, zistil som, že jediné, čo je v živote skutočne dôležité je priateľstvo," alebo: "Teraz som zistil, že odvaha neznamená nebáť sa, odvaha znamená postaviť sa svojmu strachu." Fuj! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama