Reklama

Reklama

GTO

(seriál)
  • Japonsko グレート・ティーチャー・オニヅカ (více)
Japonsko, (1999–2000), 18 h 18 min (Minutáž: 25–48 min)

Předloha:

Tóru Fudžisawa (komiks)

Hudba:

Júsuke Honma

Hrají:

Wataru Takagi, Fumiko Orikasa, Džunko Noda, Tomokazu Seki, Acuko Tanaka, Ajako Kawasumi, Iššin Čiba, Džun'iči Suwabe, Kotono Micuiši, Megu Aširo (více)
(další profese)

Epizody(43)

Eikichi Onizuka má za sebou temnou minulost vůdce motorkářského gangu. Nyní si stanovil úplně jiný cíl – stát se co nejlepším učitelem. A při té příležitosti se seznámit s mladými rozkošnými studentkami. Nejprve si však musí vydobýt respekt u svých kolegů i žáků. (Fabienne)

Recenze (40)

eye candy 

všechny recenze uživatele

GTO je takovou mixkou naruta a golden boye s tim ze hlavni hrdina vypada jako seiji-kun z midori no hibi :D Grejt tycr Onizuka ejdz 22 se vydava na dlouhou a strastiplnou cestu ucitele- samozrejme z čistě zištných duvodu (mlade neposkvrnene skolacky v minisuknich). Aby uspel musi behem sve ucitelske praxe vyuzit sve bohate zkusenost z dob kdy byl jeste clenem motorkarskeho gangu. Vpodstate se hraje podle zabehnutych pravidel, Onizuku maji vsichni za hlupaka a on jim postupne dokazuje..ze tomu tak opravdu je:) GTO je plne odkazu na jine serialy a s postupem casu vas zaplavi naprosto zdrcujicim utokem dzouku u kterych se budete valet na zemi busit do zinenky a rvat mate. Chceteli neco na uvolneni chcteteli se jen tak zasmat a mateli radi komedie z prostredi skoly s malilinkatym nadechem ecchi urcite berte vsema deseti, ceka vas totiz nemilosrdna rezba:D ()

Soundtrack 

všechny recenze uživatele

43 dílů uběhlo jako voda a já začínám mít obavy, že takhle dobrý anime zas nějakou dobu neuvidím.. Těšil jsem se na každý díl dopředu, na tuny situačního humoru, Onizuku, který se někdy choval jako největší hovado a někdy jako nejmoudřejší muž světa. Vedlejší postavy taky fajn, animace dobrá a osobitá. Ty Onizukovy ksichty jsou opravdu unikátní.. nejvíc jsem se ale vždycky těšil na fantastický soundtrack, který udělal epickou scénu z čehokoliv :) Mít to trochu promakanější konec, bylo by to i na topku.. ()

Reklama

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Onizuka je fakt magor! Je to učitel, který je i přes své určité kvality blbější jak jeho studenti. Onizuka je raubíř a jako bývalý motorkář vás dokáže vysekat z nejednoho maléru. Onizuka vždycky hraje fér a svým studentům rozumí. Onizuka z vás dokáže udělat i hvězdu showbusinessu. Onizuka kouří víc jak vedení fabriky Philip Morris. Onizuka dokáže udělat školu zábavnou a svými ksichty občas nejednoho rozhodit. Onizuka vám dokáže zaplatit i luxusní výlet na Okinawu. Great Teacher Onizuka je zkrátka člověk, který by výrazně pozvedl i naše zchátralé školství! GTO je seriál plný vtipných gagů, libových scén a při výletu na Okinawu si budete muset držet židli, abyste z ní smíchy nespadli... 8/10 ()

daEmoNickY 

všechny recenze uživatele

Skola je boj a ucitel Onizuka ovlada Umeni Valky. Kdyz si zminovane dilo proctete, tak zjistite, ze jeho reseni jsou v souladu s nejvyssim vitezstvim (vyhrat bez boje). Zde je Umeni Valky k nalezeni http://www.chinapage.com/sunzi-e.html (anglicky) . ________ SPOJITOST ________ Pro pohled z druhe strany - slabocha, (skoro)zaka a "luzra" - http://www.csfd.cz/film/231777-welcome-to-the-nhk-nhk-ni-youkoso/ . ________ DOPORUCENE ________ http://www.anime-planet.com/anime/great-teacher-onizuka ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Skvěle jsem se bavila. Ty jejich frky, ten situační humor, tady jsem si to prostě užila. Když nastal nějaký problém, vždycky jsem se těšila na způsob Eikichova řešení, protože mě pokaždé překvapil. Každý závěr určité epizodky pro mě byl něčím naprosto originální a neočekávaným, proto jsem se do toho tak zažrala, proto mi je tak smutno, že už jsem to shlédla celé... Chjo, proč nejsou další díly? Jedno z nejlepších anime, co jsem za poslední dobu shlédla. Vážně jsem z toho "tzen tzen" nadšená. A ten konec, nabralo to vážnosti, ukázalo důvody, přesvědčilo všechny... Prostě skvělé! Jsem šťastná, když si vzpomenu na ten upřímný, hurónský smích, kterým se třáslo moje tělo v těch vzácných případech, které mi toto anime poskytlo. ALE byly tu. Sem tam :-) Kdy se mi tohle stalo naposledy? Že bych se tak smála a s jiskřivýma očíčkama o tom vyprávěla celou cestu do školy? Nepamatuji se, snad proto že nikdy? A ještě něco - ten dabér Onizukiho, to musí bejt prostě frajer! Takhle to ovládnout. To je pan umělec, velký mistr. Což je další velký klad. A ten poslední, který zmíním, je první opening - geniální. Startujeme motorku a vyrážíme! Opičák jeden... ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama