Reklama

Reklama

Legend of Lemnear: Kjokuguro no cubasa Valkisas

  • Japonsko LEGEND OF LEMNEAR 極黒の翼バルキサス (více)

Obsahy(1)

Vesnice krásné a mladé Lemnear je zničená zlým čarodějem Gardinem, jenž je zodpovědný za tuto katastrofu. Lemnear mu přísahá smrt a vyrazí na cestu pomsty. Netuší však, že existuje větší zlo skrývající se v temnotách, které ohrožuje celý svět. (Jigvell)

Recenze (3)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Pohodové krátké anime, které je sice krystalicky béčkové, s hrdinkou na cestě pomsty, která mimo jiné sice, chce-li být nepoznána, sice nosí kápi, ale vzít si i něco jiného, než malé kalhotky, to už prosím ne! Ono je tam i tak odhalených náctiletých poprsí poněkud přehršel, takřka jako by v první půlce o nic jiného nešlo a v té druhé nastoupí zase docela koukatelné souboje. Obé je sice nikterak výjimečné, ale díky stopáži i přes pitomoučký děj nic nenudí a vizuál anime konce osmdesátkých let má pro mě vždycky spešl auru, která u mě výslednému dojmu docela pomůže, až jednou vyhrabu něco výtvarně podobného se scénářem, co nepsal nedospělý, fantasyfilný šimpanz, budu hodně spokojen. ()

pabulator 

všechny recenze uživatele

Žádné velké sraní a zbytečné kecy šup po hlavě přímo do akce hlavně ať už je to za náma to bude asi motto hlavní hrdinky. Svižné boje, nějaká ta nahota a pěkná animace inu než sem se nadál už bylo tohle dobrodružství u konce to sou věru potěšující aspekty,ale co tohle dílko vyloženě degraduje je hudební doprovod ten je nad míru debilní a naprosto nevhodný i při kydání hnoje natožpak pro epické souboje. ()

Nahmair 

všechny recenze uživatele

Sporo odetá dievčina cestuje svetom hnaná pomstou. A keďže má na to len 45 minút, musí toho veľa stihnúť. A tak nasleduje povinná bitka v krčme, zajatie (povinné samoúčelné ukázanie pŕs hlavnej hrdinky (pričom dávam do pozornosti úžasný záber ako hrdina bez podprsenky naskočí na svojho obrovského vtáka (samozrejme myslím zviera ) a v následnom zábere už v podprsenke letí ďalej), proroctvo, a bitka s finálnym zlákom (rovno v troch formách, oh yeah!). Postavy nemajú motiváciu, konajú tak ako konajú jedine preto, že to tak chcú tvorcovia. Dialógy znejú ako keby si ich dakto vycucal z prsta 5 minút pred dabovaním. Obzvlášť proroctvo je strašný blábol. Musím ale pochváliť animáciu, ktorá je pekná. Ako zvukový sprievod nám autori naservírovali úžasnú hudbu osemdesiatych rokov so všetkým čo k tomu patrí ako smiešne bicie a elektronické zvuky. Keď to zhrniem, nevidím dôvod, prečo by mal niekto venovať tomuto snímku pozornosť. ()

Reklama

Reklama