Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vetřelci z vesmíru unesou pozemské superhrdiny a jejich děti se musí naučit táhnout za jeden provaz, aby zachránily svoje rodiče i celou planetu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (70)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Jistě je to prvoplánové, děsně barevné a naprosto předvídatelné - pro dospělého! Vzhledem k tomu, že to film určený pro děti, tak to beru. Holkám se SPY Kids moc líbilo a toto je přesně stejný šálek kávy. Při bláznivém dobrodružství může malý divák vidět nastavené zrcadlo úspěšným dospělým (jejich sebestřednost, výhradní tah na branku, narcismus, aroganci i sobectví) a vidět rozdíl, jak vypadá konání, když si lidi naslouchají, spolupracují a chrání se navzájem. Ty větší a pozornější mohou i pochopit podprahové sdělení, že cesta je někdy důležitější než cíl a ty ostatní se prostě zasmějí. Je to prostě Rodriguez a ten má svůj nezaměnitelný styl a v meritu toho já dávám spokojených 65%. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Zrejme to budete nenávidieť ako väčšina prepätých pozérov na ČSFD, ktorí si pustili "nový film Roberta Rodrigueza", asi v očakávaní nového Desperada, alebo aspoň Ality 2... a dostali film v štýle Spy Kids, teda niečo na spôsob "RR točí pre decká tak, že sa baví s bandou decák". Vaše 10 - 12-ročné dieťa (vrátane toho vnútorného, ak niečo také vlastníte) sa však bude solídne baviť. ()

Reklama

BuBBleS 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se hodnotí hodně obtížně. Aktuální hodnocení dávám hlavně kvůli tomu, že děti se u toho neskutečně bavily. Všechny... (jo a hned se ptaly po druhým díle...) A nutno říct, to není jen tak a takový film, aby člověk pohledal... Takže 4 hvězdy za děti, za mě těžko říct. Bylo to dětinské, herecké výkony dětí na hranici příšernosti a nechtěné komičnosti, ale tak nějakou myšlenku to mělo. Ve finále je to prostě podobný styl jako Spy Kids, jen jsou to prostě superhrdinové. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jako opravdu? Dvě max tři hvězdy? Vždyť to byla jízda…..a okem dejme tomu desetiletého diváka….to přece musí být vau efekt. Zkuste se od všeho oprostit a být zase dítětem, Robert Rodriguez vám jde naproti. Barevné superhrdinské dobrodružství plné zábavných efektů….za mne určitě snesitelnější, než stejno stejné Marvelovky. Buď mi něco uniklo a nebo nevím, co ještě chcete víc? ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Nejedná se vyloženě o špatný film, zejména, když se přihlédne k tomu, že cílovou skupinou jsou děti, ale od Roberta Rodrigueze bych čekal víc. Mrzí mě, že zanevřel na natáčení pořádných akčních pecek a věnuje se filmům pro děti. Doufejme, že si dá zase od takových filmů pauzu a pustí se zase do něčeho pořádného. Jak jsem již uvedl, tak pro děti je tento superhrdinský film slušnou podívanou. ()

Galerie (142)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Texasu v USA. (SONY_)

Reklama

Reklama