Reklama

Reklama

Nahá mezi kanibaly

(neoficiální název)
  • Itálie Emanuelle e gli ultimi cannibali (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jednoho obyčejného dne se reportérka Emanuella v nemocnici duševně chorých setká s pacientkou, které bylo uříznuto ňadro. Dozvídá se, že byla nalezena v džungli Jižní Ameriky. Emanuellu tato událost velice zajímá, a tak navštíví profesora místního muzea, se kterým se nakonec vydají do nebezpečné džungle. Přidá se k nim i pár přátel, ale nikdo neví, jaké je čeká peklo. V hluboké džungli na ně čekají brutální a hladový kanibalové. (Chupacabre)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Ze začátku (přesněji první polovina filmu) ještě jakžtakž ušla, ale ten konec, bože to bylo směšný a naivní:-) Film je takovou směsicí začínajícího kanibalského filmu, okořeněným lehčí soft erotikou. Samozřejmě že bez Laury Gemser (která zazářila právě na konec), by byl film téměř nulový, na tuhle polomíšenku je prostě radost pohledět, pak překousnete leccos, tedy i třeba lehce průměrné gore efekty, ale naopak docela povedené zvuky a hudbu. Jen škoda že sebou nakonec neměli alespoň jeden sapr! Film zcela jistě posloužil jako inspirační zdroj pro filmy typu Cannibal Ferox, Cannibal Holocaust nebo Zombi Holocaust-známé kanibal.klasiky. ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Ach jaj, tak to zas máme riadnu sračku, problémom však je moja slabosť pre Lauru Gemser a preto odpad! nebude, ale inak je to príšerná debilina, ako veľa podobných filmov z tohto obdobia, ktoré boli v tom čase populárne a točili sa ako na bežiacom páse. Už názov Emanuella dáva tušiť, že tu bude plno nahoty a sexu, avšak všetko je to hrozne zle natočené a nudné a tým pádom to ako erotický film zlyháva a podobne je to aj s tým kanibalizmom, ktorého tu je hrozne málo a keď sa ku koncu konečne objaví nie je na ňom nič šokujúceho. Dialógy sú ako z pomocnej školy a celé je to hodne pitomé (dvojica sedí v aute pod mostom a bavia sa o kanibaloch a potom: "You´re crazy" "Maybe, but now I wanna make love" "Right now?" "Right now", vystúpia z auta, no a potom im stačí jeden stĺp a denné svetlo im neprekáža) a vôbec absolútnym vrcholom je striedanie dňa a noci v priebehu sekundy, preto berte moje hodnotenie s veľkou rezervou. ()

Reklama

dwi 

všechny recenze uživatele

Těžkopádná bejkovina, kde Amato odfláknul, co se dalo. Džungle zhola nevypadá džunglovitě, scénář je až příliš prkenný a trikové efekty nestojí ani za zmínku. Tradiční kanibalistické schéma režisér v první půlce vyplňuje zdlouhavými soft erotickými scénami, poznatky o kanibalech a zbytečnými záběry na město. Ani v druhé půlce příběh nechytá dech, atmosféra je nulová. Nebýt ebenově ladné Laury Gemser, asi bych to nedokoukal. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Joe měl k natáčení porna vlohy,jak se později ukázalo u jeho posledních filmů. Jasně,že je to kravina,ale podívám se raději na to než na Ženy od hluboké řeky nebo na Kanibalové(mám na mysli Cannibal Holocaust),protože Joe mě potěšil. Erotiky je tu dost,zápletka,no kanibalové tak co chci od zápletky,efekty slušné a i dobře natočené. Nejvíc jsem se nasmál,kdy se Laura Gemser koupe s tou blondckou a ten šimpanz si dopřává cigaretku. Jinak film nabízí opět násilí a ponižování na ženách a v závěru nějakej ten pokus o hromadný znáslnění,ale ta holka nekřičela jen v křečích obracela obličej,tak kdo ví. Hm. :-) ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Každý bere z každého, na to už bych si možná i zvyknul, ale tohle?! Bezhraniční extrém, mísí se tam všechno. A to pěkně nudně. Film je to asi fajn pro fandy Deodatových Kanibalů, protože můžou vidět jeden z nepochybných zdrojů, jen těžce říznutý erotikou. On proslulý D'Amato totiž popravdě nic moc dalšího neumí. Jen u dost úsměvných erotických momentů má D'Amato řemeslo pevně v ruce. Jinak děs. U naprosté většiny scén mám dojem, že se natočily na první pokus, i když to vůbec neklaplo (sexy Laura Gemser má dvě polohy, buď se bezdůvodně směje nebo mlčí a vypadá uraženě, obé mění obscénu). Kanibalské scény otrlejšího nevytrhnou, jsou příliš laciné a okaté, což sráží jejich občasnou snahu o autentičnost. Jenže to úplně nejhorší, to je jednoznačně ta sestava. Ta retardovaná skupinka v džungli je totálně na palici, jejich chování je naprosto šílené a logiku popírající. Jediné, co dovedou, je provozovat jakousi "partnerskou výměnu" alá Melrose Place. A i to se jim napokon zatrhne, naneštěstí tak, že Vás to nebude ani trochu zajímat. Film na pobavení, je to karikatura. ()

Galerie (63)

Reklama

Reklama