poster

Skřet 2 (festivalový název)

  • Itálie

    Troll 2

  • anglický

    Trolls

  • USA

    Troll II

Horor / Fantasy

Itálie, 1990, 95 min

  • Alqarin

    "They are eating her! And then they are going to eat me! Oh my GOOOOOOOOOOOD!!!!!!!" :-D(21.11.2009)

  • Sofia
    odpad!

    Hluboce se stydím, že jsem na něco takového vůbec koukala :-) všudepřítomný zelený sliz, naprosto amatérské masky a tragické herecké výkony.(28.11.2009)

  • SOLOM.
    odpad!

    Tak a máme zde další pokračování, které nemělo být nikdy natočeno. Když jsem před časem vyplňoval menší anketu o tom, které tři filmy patří mezi to nejhorší co jsem kdy viděl, tak tento kousek mezi nimi samozřejmě nesměl chybět. Odpad hororového žánru vzal na sebe podobu bandy trotlů v gumových maskách a s klackama v rukou, kteří běhají po lese a domech. Otřesné masky nedosahují ani po kotníky tomu, co bylo možné spatřit v prvním díle a to ani ten nepatří mezi bůhvíjak skvělé snímky. Trapné herecké výkony nejsou ničím v porovnání se zeleným slizem a nelogickým scénářem. V určitých chvílích lze sice vidět jakousi snahu tvůrců o pěkné záběry –viz člověk-kytka, ale v tom množství toho hnusu kolem se to rychle ztratí.(4.10.2011)

  • L_O_U_S
    odpad!

    Něco takového se jen tak nevidí. Věděl jsem, do čeho jdu (a měl jsem nakoukanou i slušnou recenzi od Fanboy Flicks), a tak jsem dostal, co jsem čekal. No, je to vážně haluz. Můj rozhled v rámci filmových břeček je opět o něco širší. Vysvětlete mi, jak je možné natočit film s tak diletantskou režií, otravnou synťákovou hudbou a hereckými výkony na úrovni besídky z mateřské školy (a to jsem teď urazil předškoláky). Řadím po bok The Room, byť Troll 2 ani zdaleka není tak zábavný. (819., 14. VII. 2013)(14.7.2013)

  • Mi Nü-Chai
    ****

    Tento film ukazuje vegetariánům snadný způsob, jak se stát kanibalem. Již mezi námi a papuánskou kuchyní nestojí žádné překážky. Žerte, neboť toto jest lidské tělo rostlinné podstaty!(14.4.2013)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace