Reklama

Reklama

Psychopatka

(TV film)
  • Kanada The Perfect Roommate (více)

Obsahy(1)

Ashley u sebe nechá bydlet přátelskou kolegyni. Z hodné kamarádky se vyklube vypočítavá mrcha, která pro bohatství dokáže i zabít...  Ashley se potýká s finančními problémy, a tak se rozhodne vzít si domů spolubydlící. Carrie je krásná třicítka, nedávno rozvedená. Její bývalý si odpykává trest za zabití milenky. Carrie zůstala bez prostředků. S těmito ožehavými informacemi se Ashley samozřejmě nesvěří. Ženy se brzy spřátelí, na první pohled jejich spolubydlení funguje dobře. Alespoň Ashley tomu věří. Jenže neví, že si Carrie dělá zálusk na jejího tatínka, což je velmi dobře situovaný muž... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale mě to bavilo. Atmosféra byla docela dobrá, ikdyž se vlastně nic pořádného nedělo. Snad jen intriky, přetvářka a lži oné psychopatky. Bavilo mě sledovat, jak se Carrie snaží vetřít do bohaté rodiny a sbalit pracháče, což se jí nakonec povede. Jenže udělá pár chyb, které ji nakonec prozradí. A jeho dcera to všechno s pomocí přátel prokoukne a vydá se otce zachránit. Konec byl hodně nepovedený bez jakéhokoliv napětí, což je škoda. Jinak zápletka špatná nebyla, ikdyž už je mírně ohraná. 55% ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Odrhovačka, příběh mě dosti omrzel od toho se odráží celkové hodnocení. Herci nijak zvlášť atraktivní. ( Hodnocení: 2/10 ) ()

Reklama

Lisabellla odpad!

všechny recenze uživatele

To bylo ale špatně natočené cosi.. Chyb v tom celém jako máku, nesrovnalosti, hlouposti, nedobrý hudební doprovod, špatní herci, nudná zápletka, nicneříkající obsah. Fuj cosi. Fuj. Nahlížela jsem na to s vědomím, že jde o televizní thriller a přesto se nemohu zbavit dojmu, že cosi by ani nemuselo být natočeno. A vůbec, ani odpad si to nezaslouží.. A proč, doprdele, toho starce hraje mladej chlap?? Je snad málo postarších rádobyherců, kteří by se dali obsadit? A jako třešinka na dortu ta honička (a věřte mi, že honička v pornu je daleko zábavnější a napínavější). ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

V takýchto televíznych "thrilleroch" nevidím žiaden zmysel. Zase sa jedna žiarlivá psychopatka snaží votrieť do bohatej rodiny a zbaliť starého. Žiadna atmosféra, ani napätie, ani vraždy, od začiatku do konca jedna veľká, predvídateľná nuda. Navyše to už nie je stokrát, ale miliónkrát videné. Škoda o to vôbec zakopnúť. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Podhodnotený film s 31% neodzrkadluje kvalitu ani náhodou. Sú tu podstatne horšie Thrilleri takmer bez logiky s mizernými hereckými výkonmi čo majú lepšie hodnotenie. Film je natočený dobre strih, zvuk, hudba atď.. Neviem či som taký rebel, ale poniektoré filmy z hodnotením viac ako 80% mi prídu nudné, nelogické a zbytočne dlhé a takmer všetci tam dávaju 4. či 5* a potom tu je pozeratelný film čo dáva zmysel a je obstojne natočený a viacerí sotva daju 2*, alebo 1* a dokonca aj odpad. Mám pocit, že uživatelia tu radi prispôsobujú hodnotenia podla prvých hodnocujúcich a podla celkového hodnotenia a aby nebolo málo tak ešte sú tu aj taky čo do komentára napíšu, že film ma nezaujal a nedopozeral som ho, ale kedže ma také vysoké hodnotenie tak mi asi niečo ušlo a dám aspoň 3* - to jest papagaj a poslušná ovečka súčasne!! ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama