Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký filmový horor, ve kterém se hrozbou nevinných lidí stává velké hejno nechvalně proslulých dravých rybek, kterým se podaří utéci z experimentálního vědeckého ústavu, financovaného americkou armádou. Jejich cesta vede přímo do blízkého jezera, které je vyhledávanou turistickou atrakcí a jehož břehy jsou v letních měsících obleženy lidmi, kteří se sem sjíždějí z celého širokého okolí, aby se tu opalovali nebo si zaplavali. V okamžiku, kdy se k jezeru blíží smrtelné nebezpečí v podobě hladových rybiček, přijíždí k jezeru také autobus plný malých školáků. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

AcHeRoN odpad!

všechny recenze uživatele

Jakožto fanda béčkového hororu musím uznať, že tento film nadmieru naplnil moje očakávania, a teda: nasmial som sa "do popuku" (doslova)! V preklade: stupídne komentáre, totálne nelogické a nezmyselné veci vyskytujúce sa v scénari a v samotnom deji filmu, herecké výkony srovnateľné s nízko-rozpočtovými argentínskymi telenovelami, no proste film pre pravých labužníkov!!! Film odporúčam pozerať iba na vlastnú zodpovednosť ;) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

WTF??? Jakej má smysl remakovat film o dost levněji, hloupěji a navíc okopírovat téměř celej film? Tohle je příklad nepodařeného filmu prakticky celý film je jedno a to samý jako originál(některé scény jsou i z originálu). Corman už si ale na tohle kopírovaní tak nějak zvykl(viz Carnosaur 3 = Scorpius Gigantus, atd...). Nicméně i když je to téměř jedno a to samý tak mi tam děsně vadila ta levnost ten film je prakticky jen o kecání a piraně když utočí tak není nic vidět. NEvím co si od toho tvůrci slibovaly ale tohle je prostě aspon na průměrnej film málo. Levy je špatný režisér a navíc zrovna včera jsem chválil Williama Katta za účinkování jen o rok starším snímku Rattled, tak tady mu musím zase vynadat, to co tady předvádí je fakt k pláči. A bohužel se u tohohle remaku nedostala ani hudba od Donnagia. Škoda tohohle remaku, už se těším na Piranha 3D. ()

Reklama

aronofsky odpad!

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se díval tak trochu z recese. I když jsem před jeho zhlédnutí neviděl hodnocení na ČSFD, věděl jsem, co to bude zač. Nejhorší na tom všem je, že ti tvůrci ani neví, jak otřesná pi**vina to je. (Nebo si myslíte, že Hitler věděl, že dělá špatné věci? Ne. Oni si to ani neuvědomí, jak velké zlo dokáží - Adolf i filmaři - stvořit). Jestli nastydnu, tak dostanu zápal plic! (Ti, co to viděli, ví o čem je řeč ;-) ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

No aby som na tento film nebol až taký zlý. Zabavil som sa dobre: pravidelne sa objavuje jeden záber útočiacich piraní; jeden muž sedí na zemi po útoku piraní a vôbec mu nevadí, že z jeho nôh už zostalo iba 60%; jeden chlapík, ktorému je vidieť rebrá sa doplazí k tomu, vďaka komu sa mu to stalo a ten mu povie "Prepáčte mi". No nie je to super? Je tam sex, krv, trápny scenár a strašní herci - ja som sa bavil. PS: Produced by Roger Corman. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Čarodejník Roger Corman sa rozhodol využiť práva na ním kedysi produkovanú piraňu a... spraviť ju ešte raz. Svet sa však za 17 rokov zmenil a navyše tu Piraňu aj videl. Ako som sa vtedy na tú novu verziu tešil, tak rýchlo má moja radosť opustila. A teraz, keď som si ju pustil s odstupom času, môj odmietavý postoj sa nezmenil. Tragédia, ktorá dehonestovala jednu z legiend žánru. Ešte šťastie, že pažravým rybičkám reputáciu zachránil istý francúzsky mäsiar... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Některé scény se natáčely na stejných místech jako originál z roku 1978. (Cheeker)
  • V některých scénách byly použity záběry z původního filmu. (Cheeker)

Reklama

Reklama