Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Armando je nenapravitelný sukničkář. Cristiano, jeho dospělý syn, je zase nesmělý a velmi plachý muž. Každý z nich je z jiného těsta a oba žijí naprosto rozdílné životy. Armadno si občas koupí ženu na jednu noc a vůbec se za to nestydí. Zrovna, když se chystá vyrazit si s mladou „sexy kočkou“, překazí mu plány synova nečekaná návštěva. Okolnosti je donutí strávit společnou dovolenou, a tak může Armando po letech poznávat, místo tajů ženského těla, svého syna. Nakonec oba zjistí, že se jeden od druhého mají hodně co učit... A o vtipné situace rozhodně nebude nouze! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

dyfur 

všechny recenze uživatele

....smutné ......1000 x povedané slovo taťka /originál znenie -je znesitelnejšie -jednak to odporné taťko tam nie je-ale papa- a hlavne neopakuje sa v v skoro každej vete/, námet neoriginálny, samé kecy o ničom-na komédiu by to nevadilo,keby to bolo aspon úsmevné,ale je to trapné a scény predvídateľné.....ale hlavne smutné bolo to,že syn A.Sordiho vo filme je ozaj mentálne zaostalý jeho chovanie tomu jednoznačne zodpovedá -a to sa zneužíva na akože humor...smutné.... ()

StaryMech 

všechny recenze uživatele

Míval jsem Sordiho rád, kdysi jsem ho potkal na dovolené v Římě, napsal mi pozdrav s podpisem na pohlednici, kterou jsem pak poslal podobně cítícímu kamarádovi; zahodil ji, protože podpis nerozluštil a pozdrav považoval za nesrozumitelný vtip nebo omyl. Dnes už bych Alberta neoslovil, mimo jiné i pod dojmem z filmů jako "Tati, to snad ne!". Režírovat sebe sama v takovéhle roli a podle takovéhohle scénáře? (Možná bych nebyl tak znechucený, kdyby se českému dabingu nezalíbilo v oslovení "taťko".) ()

Reklama

Reklama