Reklama

Reklama

Rok poté, co policista Sam Tiler zažil vražedný teror sněhuláka, kterého ovládala duše masového vraha, raději odjíždí se ženou a přáteli strávit Vánoce na tropický ostrov. Bohužel se na ostrově začnou objevovat případy úmrtí, které Samovi něco připomínají. Zabiják se vrátil! (oficiální text distributora)

Recenze (22)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Větší sračku snad ani nemohli natočit. Ještě štěstí, že to dávali na Film+ a tak jsem to mohl kdykoliv přepnout. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Ač jsem zastáncem motta: "Dobro zvítězí nad zlem" tady jsem si vyloženě přála, aby se na scéně objevil sněhulák a zabil co nejvíce lidí :-) bezkonkurenčně nejlepší "horor", který jsem viděla :-))) [2. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Po vydarenej prvej časti ma najprv prekvapila studená sprcha, až sa mi nechcelo veriť, že to natočil rovnaký režisér. Hororová atmosféra zmizla preč a ostala iba čierna komédia, resp. paródia. Dej sa zo zasneženého mestečka nezmyselne presunul na tropický ostrov, kde policajt ktorý zničil Jacka Frosta odchádza na dovolenku. No snehuliak samozrejme znovu ožíva a chce sa pomstiť. Jeho vtipy a hlášky sú však tento krát už trochu otrepané a pôsobia skôr trápne, nehovoriac o tom, že Jack Frost sa takmer polovicu filmu ukazuje iba v podobe mrkvy plaziacej sa po zemi. V záverečnej tretine sa to ale našťastie rozbehlo a objavilo sa zopár svetlejších momentov i dobrých nápadov (malé snehové gule), takže to nakoniec katastrofa nebola. ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Tady poruším svůj '' zvyk '' a okomentuju film viděný na našem bláznivém festiválku... Vlastně jediné, co musim říct je, že byl pro mě vraždící sněhulák nekorunovaným králem dne - tohle se vážně jen tak nevidí ! :-) [2. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

nenechte se zmást relativně nízkým hodnocením, ale vzhledem k tomu, že jsem sledoval film v originále bez titulků a nepochytil jsem (zřejmě i vinou neznalosti prvního dílu této doufám nekončící minisérie a v neposlední řadě dvěma promilíky pod kůží) hlavní "myšlenku" (haha) a nepobíral jsem vtipnost některých dialogů, nemohu jít nad dvě hvězdy, jež si jack vykoledoval svým natolik donebevolajícím špatným vzhledem a geniálními vraždami, až jsem se prostě nedokázal nesmát. nicméně, stále šlo o nejlepší kousek 2. PFF, což je trochu k zamyšlení (?)... :-) do příště tedy 40% a pokud máte někdo titulky v jiném než portugalském, čínském či holandském jazyce, pište! [2. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 1/10 Děj 2/10 Hudba 3/10 Efekty 3/10/// +tak černý humor pobaví, sněhulák má dobré hlášky -naprosto toporní a ubozí herci, špatný zvuk, dementní chování postav, veškeré útoky jsou jen naznačené, nic nám neukážou/// Nevím kde a jak se z Jacka Frosta z rodiného filmu mohl stát horor. To těď asi nevypátrám. V každém případě by to tak nevadilo, protože by to mohla být celkem legrace. Nápady to má, ale to provedení a zpracování je hodně mizerné. Další nápad s těma "sněhovejma koulema" kdy mi to začalo připomínat Crtitters je taky fain, ale tady by triky zasloužili přetočit, protože můj plyšák na polici, který pořád kouká na jedno místo je živější než tyhle potvory. A přál jsem si jediné, aby ty lidi byly všichni sežráni. To se nestalo, takže další hvězdička dolů./// Celkem 21%/// ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pokud vám něco říká pojem „černá komedie“ a máte rádi poněkud ujetější humor a béčkové efekty jste tady správně. Jinak se od tohoto filmu držte zpátky! Je totiž snadné odsoudit Jacka Frosta za to, jak vypadá jeho celkové zpracování, ale tvůrci se snažili diváky hlavně rozesmát scénkami a hláškami, které se musí brát s nadsázkou. Takže přestaňte hledat chyby, kterých je tu dost (oni se je tvůrci ani nějak nesnažili maskovat) a užijte si další vánoční masakr. Pro všechny případy si nechte někde po ruce banán! Zvláště pak fandové Gremlins a Critters zbystřete, protože jistá podoba v některých scénkách se prostě nezapře. Navíc tu uvidíme spoustu rozmanitých mordů, takže co víc si přát… ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Je zvláštní, že ačkoliv se tvůrci oproti prvnímu dílu snažili ještě více tlačit na pilu a střílet si ze sebe, výsledek působí mnohem nudnějším dojmem než celkem sympatická jednička. Za těch pár dobrých momentů a anglického plukovníka, který odmítá připustit, že mu na ostrově řádí sériový vrah, tu hvězdičku přece jen udělím. Navíc jsem měl kdysi za to, že Pomsta zmutovaného vraždícího sněhuláka je ve skutečnosti druhým dílem rodinného dojáku s Michaelem Keatonem. (1 057.) ()

stanny odpad!

všechny recenze uživatele

Totální, naprostý odpad. to bylo horší než peruánská telenovela, než zábavné pořady na Nově, ba co víc, to bylo snad horší než Star Trek! Jestli to měl být horor, pak to bylo trapné, jestli komedie, pak ještě trapnější. Strašné. ()

McLushi odpad!

všechny recenze uživatele

"Dnešní noc. Dvacetiprocentní pravděpodobnost omrzlin, stoprocentní pravděpodobnost smrti..." Větší sračku svět neviděl. The best of odpad. ()

HomeAlone 

všechny recenze uživatele

Dementna blbost , no tu jednu hviezdicku dam za to , ze som sa sem tam na tych trapnostiach zasmial . PS: natocit nieco podobne chce fakt odvahu ()

colapso 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem brutalitu,dostavila se komedie plná hlášek,která za předpokladu,že jste fandové podobných filmů vás možná potěší,ale po druhé si to již nepustíte. ()

klokyn odpad!

všechny recenze uživatele

Snehové monštrá sú stvárnené plyšákmi, namiesto snehu je tu pena, herci vyzerajú nesympaticky a dementne, kamera a celkový vizuál je horší ako v telenovelách. Možno bol úmysel natočiť to zle a smiešne. Ale podarilo sa im to natočil iba zle... ()

msroubek odpad!

všechny recenze uživatele

Já třeba vůbec nerozumím tomu, jak tomu můžete někdo dávat, byť jen ze srandy (doufám), cokoliv lepšího než odpad! I "Odpad!" je totiž na tenhle film moc. Stačilo mi vidět posledních 40 minut filmu, což považuji za dost velký výkon. Viděl jsem spoustu filmů s Dolphem a myslel jsem si, že něco vím o béčkách. Tenhle film ale pro mě stanovil jistou hranici únosnosti. Nevim, jestli mě víc sral debilní sněhulák a jeho "děti" s ještě debilnějším hlasem nebo retardovaný postavy pobíhající s kýblem na hlavě a vodníma pistolkama naplněnými banánovým džusem....tohle je fakt jinde. ()

Cechyno4 odpad!

všechny recenze uživatele

Co tohle mělo být ? Jako horor odpad ze všech odpadů. A jako komedie velice trapné. U mě by film nezískal ani jedno procento. ()

evelouch 

všechny recenze uživatele

Pane Bože, co to bylo???? Po prvním bezva díle jsem se těšila na něco obdobně dobrého, ale tohle, to je prostě.......škoda slov. Totálně prkenní herci a mega nezdařilé efekty.....prostě brak. ()

Reklama

Reklama