Uživatelská zóna Přihlásit Registrovat Ztracené heslo

Dnes je 15.03.2010, svátek má Ida

Země dinosaurů 3: Velký dar (video film)

Krajina dávnych vekov III: Čas veľkého dávania
Land Before Time III: The Time of the Great Giving, The

Rodinný / Animovaný / Dobrodružný / Drama
USA, 1995, 71 min

Režie: Roy Allen Smith
Hrají: Jeff Bennett, Rob Paulsen, John Ingle, Nicholas Guest, Tress MacNeille, Frank Welker, Scott Menville, Kenneth Mars

komentáře
 ve filmotéce

Obsah:

Přidej se ke svým známým pravěkým kamarádům Nožičkovi, Sáře, Zobce, Bodlině, Pírku a třem novým zlobivým Dinosauříkům na jejich další vzrušující cestě! Na Velké údolí se zřítil obrovský meteorit a znemožnil mírumilovným dinosauřím obyvatelům přístup k vodě a potravě. Nožička, ochoten pomoci, se vydá se svými přáteli hledat vodu a podaří se mu objevit velké jezero mezi Velkým údolím a Záhadnými dálkami, kde žijí nebezpeční Ostrozubové. Dobrodružství začíná, když se parta kamarádů musí utkat se surovými DINOSAURY ze sousedství, vyhnout se velkému požáru a porazit dravé velociraptory.   (oficiální text distributora)

Komentáře uživatelů k filmu
profil / všechny komentáře uživatele arachneuss ****

Ten film si bráška pouští tak často, že ho za chvíli budu umět recitovat. Jinak lepší než ostatní blbůstky, mne by to před 10 lety zajisté potěšilo.

profil / všechny komentáře uživatele C.C.Baxter **

IMDb hodnocení: 4.6/10 (797 votes) Disneyho sen o neškodných a zároveň poučných filmech, dovedený do absolutního extrému. Veselá zvířátka, veselé písničky a veselé prostředí. Nožička a spol. se pomalu transformují do Teletubbies druhé generace. Direct-to-DVD zrůdnost, kterou měli tvůrci pohřbít už po prvním díle.

profil / všechny komentáře uživatele Jacinda ****

Krásná pohádka o dinosaurech, kterou budu svým dětem ráda pouštět

profil / všechny komentáře uživatele DinoRaptor *****

Naši oblíbení dinosauři se tentokrát střetávají s jinou partou dinosaurů která je velice nepřátelská. Opět další zajímavý díl této série

Hodnocení uživatelů:
Winnfield ****