Reklama

Reklama

Epizody(65)

Obsahy(1)

James je synovcem slavného 007 a stejně jako jeho strýc, se i on rozhodl bojovat s těmi nejhoršími padouchy. Narozdíl od něj však musí zachraňování světa před zločineckou organizací SCUM ještě nějak skloubit s náročným studiem na Warfieldské Academii. Jamesovu nepřítomnost na univerzitě mistrně maskuje dcera ředitele školy Tracy Millbanksová, která ho musí zapírat nejen před svým otcem, ale především před všetečným zbohatlickým synáčkem Trevorem Noseworthem IV. Na stejné škole studuje i vnuk Q s výstižnou přezdívkou IQ, bez jehož sofistikované špiónské výbavy by byl mladý agent dočista vyřízený. (BlackMount)

(více)

Recenze (15)

Douglas 

všechny recenze uživatele

Jak jsem bondovky zbožňoval a zbožňuji, tenhle seriál mi pil krev od chvíle, kdy se v televizi objevil. A to jsem byl malý kluk. :) Jen ta úvodní znělka byla cool. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Myslím že není úplně jednoduché odhadnout co na malé děti skutečně zapůsobí. A v dětskem věku by mladý Bond jedním z nejvíc cool seriálů co jsem znal. ()

StevenW. 

všechny recenze uživatele

Jsem dost velkej fanoušek serie o Jamesu Bondovi a tenhle seriál se snaži ze slavného jména vytěžit co se dá.Dětem se to může zdát zábavné,pár honiček celkem ujde a občas je tam i nějakej vtip,ale kdo zná dobře svět a postavy kolem agenta 007,tomu se některé scény budou znát trochu moc.Nejen že je hošík mnohem lepší než jeho strejda,zvládne všechny padouchy levou zadní,umí řídit všechny dopravní prostředky,navádět vesmírné družice,pozná všechny jedy už jen podle pachu,mluví šesti jazyky,pořád opravuje nějaké vědce a profesory ale navíc se tváří že tohle všechno je úplně normální a umí to každej normální kluk.Perlička na závěr,stará oslice se jmenuje Miss Moneypenny,to si snad děláte srandu,né?Dávám jednu hvězdičku za animaci. ()

SLOTH 

všechny recenze uživatele

strycek ho naucil triky co znal i jmeno mu dal JAMES BOND nejhorsi uvodni znelka ale porste ten serial to byla zabavna sarada!. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

"Strýček ho naučil triky co znal, i jméééééééééééno mu dal - Jaaaaaaaames Bond! Tydy ty ty - James Bond junior!" ()

Koocik 

všechny recenze uživatele

Velká část mého dětství - doteď mám ještě 2 VHS. Mě zase nikdy nelákal samotný Bond a jeho filmy, ale tenhle seriál jsem naprosto miloval, a proto nemůžu jinak, než dát za 5*. Samotnou znělku jsem snad ani nikdy nezapomněl. Jen škoda, že už se dnes nevysílá. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Byla to doba, kdy jsme měli rádi želvy ninja, GI Joe a transformers... Nostalgické okénko :-) na animovaný akčňák ()

Ezekiel1 

všechny recenze uživatele

Dneska kdybych to viděl, tak by moje hodnocení sahalo, tak po **, ale jen proto, že jsem dospěl to přece nezavrhnu. Dost jsem se při tom jako malej bavil, a když k tomu připočtu i nostalgii, tak moje hodnocení nemůže být prostě jiné. ()

math_y 

všechny recenze uživatele

Moc si na to nepamatuji, ale vím, že to byla sranda, když jsem na to asi v deseti koukal. Např. ten zavrtávací tank, to bylo žůžo :-D ()

Reklama

Reklama