Reklama

Reklama

Tygří spáry 2

  • USA TC 2000
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou tohoto sci-fi snímku z roku 1992 je Jason Storm (Billy Blanks), který je součástí ochrany podzemního světa, kam se ukryla lepší společnost ze zdevastovaného povrchu Země. Jason má za ukol ničit potulné gangy, které pronikají přes laserový štít do podzemí. Časem ale zjišťuje, že rozdělení na dobro a zlo není tak jednoznačné. (Smileface)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Po rokoch som si to pozrel znova a hodnotenie nezachrani ani nostalgia ani banda beckovych hviezd v hlavnych ulohach. Pribeh je ultrablby, bitky su tocene americkym stylom, kedy kamera vacsinou zabera udery z poza chrbta superov, aby nebolo vidno, ze sa minaju o desiatky centimetrov. Kontakt medzi supermi vidime zriedkavo. Proste sklamanie a ja sa cudujem ake velke hovadiny som dakedy zral. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nenechte se napálit! Tohle nemá s Tiger Claws nic společného.. ano, sice tam hrajou stejní herci, ale příběh je uplně o ničem jiném. Bolo je tu klaďas a Jalal Merhi záporák a odehráva se to v post apokaliptické budoucnosti.. takže nechápu proč Češi tomu dali název Tiger Claws 2.. Jinak příběh naprostá slátanina, nezaujmulo, už i Ohnivý blesk měl lepší rekvizity než toto kostýmy horší jak čertů u nás v Praze na Mikuláše a kulisy jak by smet. Tohle už ani to drž, bum, bác nezachrání.. Herecké obsazení otřesné. Snad jediné co se mi na tom filmu líbilo bylo jen pár bojových scén a Bolo Yeung. Nejlepší na tom filmu je asi obal. ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Béčko jako stehno, které s původními Tygřími spárami nemá vůbec nic společného (distributor se vyřádil), možná až na přítomnost Mehriho a Yeunga, který jednou jedinkrát v celém filmu "tygří spáry" ukáže... Spolu s nimi se ve filmu objeví taky Billy Blanks a hovado Matthias Hues, takže všem musí být zcela jasné, že o neskutečně béčkovou zábavu je postaráno... Příběh je tak debilní, že by urazil i pětiletého chovance Jedličkova ústavu, herci stojí za hovno, fighty jsou zmatené a nepříliš nápadité, ale co už... Z filmu na mě dýchla nostalgie a Bolo Yeung, to je prostě frajer, takže já byl v rámci možností i lehce spokojen... ()

Flipnic odpad!

všechny recenze uživatele

Před patnácti lety tohle byla pro mne opravdu pecka. Vždycky jsem miloval filmy s bojovým uměním a nekonečné řežby tehdejších "mistrů". Po slhédnutí filmu v dnešní době jsem se nestačil divit,na jaké braky jsem to koukal a ještě jsem z nich mohl být tak nadšený ... Čtyři ikony tehdejších akčně/bojových filmů - Blanks, Bolo, Merphi a Hues... Kdesi v budoucnosti se odehrává naprosto otřesný příběh, který ani není příběhem. Scénář by se vešel tak na jednu stránku papíru A4. Naprosto otřesné herecké výkony všech zúčastněných lidí, kteří dělají nesmyslné úkony před kamerou, občas jen tak nezúčastněně stojí, koulejí očima, xichtí se, ale hlavně nehrají! To vše by mohly zachránit kvalitní bojové scény. Bojových scén je zde opravdu spousta a film na nich stojí, ale také paradoxně totálně padá na hubu. Protože i tento aspekt filmu je choreograficky zcela nezvládnut. Navíc každý úder či kop, pád nebo hmat je nejméňě jednou prostřižen!! Sestříhané bojové scény Seagala jsou proti tomuhle přehledný bojový koncert! Tady není nic v přímém záběru, akce začne z nějakého pohledu, dvacetkrát se pohled změní, při hromadných bitkách divák vůbec nechápe kdo koho kam mlátí. Některé akce jsou naprosto nesmyslné a podivné. Blanks ve filmu dostane asi padesát kopanců do obličeje a přitom nemá ani modřinu... Prostě jeden velký, amatérský a nesmyslný brak. Jedinné, co se mi ve filmu líbilo, byl občasný hudební doprovod. Ani tu jednu hvězdičku nedávám za charismatického Bola, který nic extra taky nepředvede, kromě toho, že snad jako jediný trochu hraje. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Je ťažké niečo hodnotit čo sa tvári ako béčko. Billy Blanks ako Jason Storm kotrý je súčastou ochrany podzemného sveta. Jasonovi zastrelia jeho partnerku a on sa začne pomstievat. Bolo Yeung je vždy skvelý a vie bojové umenie tak isto ako Billy Blanks a do toho ešte Mattias Hues a o zábavu je postarané. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Přestože český distribuční název tomu nenaznačuje, film nepatří do série Tygřích spárů. (SeBig)

Reklama

Reklama