Reklama

Reklama

Hei tai yang 731 si wang lie che

  • Hongkong 死亡列車 (více)
všechny plakáty

Recenze (4)

Paldini 

všechny recenze uživatele

Příběh navazuje na konec prvního dílu. Válka se chýlí ke konci a jednotka 731 dostane rozkaz zničit všechny důkazy o zvěrstvech a pokusech, které byly páchány ve zdejších laboratořích. Všichni vězni jsou povražděni, dokumenty spáleny a vzorky se zárodky smrtelných chorob zničeny. Právě při likvidaci vzorků dojde k nehodě a jeden z vojáků se poraní o laboratorní sklo, což má za následek jeho nákazu tyfem. Dále jen sledujeme strastiplnou cestu jednotky zpět do Japonska a propuknutí epidemie tyfu mezi nimi. Někteří vojáci mají výčitky svědomí, jiní noční můry (režisér okamžitě využil nejdrastičtějších scén z předchozích dílů a pěkně je divákovi zopakoval), jiní neunesou porážku Japonska ve válce a páchají sebevraždy a někteří jsou stále těmi chladnokrevnými bestiemi. No, v konečném důsledku dost slabota, polidštění některých vojáků se alespoň u mě úplně minulo účinkem a bylo mi jedno jestli umřou na nákazu, kterou vlastně sami vědomě vyvolávali a odzkoušeli na nevinných obětech. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Hei tai yang 731 si wang lie che“ je propad v kvalitě, jakkoli tak doposud nebyla nijak vysoká. Tenhle film si hraje na něco, čím není. Epické dílo, které je ale jen přetvářkou bez nápadu, bez zajímavé psychologie postav, a nakonec i bez gore, které, pokud zde je, tak je to jen opakování z předchozích filmů, a to i v případě nových scén. Jestli jste si oblíbili hrdiny předchozích filmů, asi se na to i podívejte, ale tady se o hrdinech stejně nedá mluvit. ()

Rathalos odpad!

všechny recenze uživatele

Tato filmova seria pokracuje tretim dielom a samozrejme smerom nadol,jednoducho katastrofa,zbytocne to komentovat...:-) ()

Reklama

Reklama