Reklama

Reklama

Billy je protřelý veterán z Vietnamu, který byl zraněn na hlavě s důsledkem ztráty paměti. Po návratu do USA je však unesen čínskou mafií, aby byl hlavním aktérem při oblíbené zakázané hře milionářů - zápasu v kleci, ze které odchází živý pouze vítěz. Po mnoha zápasech se Billymu začíná vracet paměť v náručí krásné Milo, ale ani jeho dobrému příteli Scottovi není jeho osud lhostejný. Začíná zápas o vrácení Billyho zpět do normálního života... (Q FILM)

(více)

Recenze (4)

Vampireman 

všechny recenze uživatele

Lou Ferrigno je snad nejhorší herec na světě. Na sobě má asi čtvrt tuny svalstva (jednou jsem viděl kombajn, co byl větší než Lou), ale v mozku musí mít kulky už dvě, ne-li víc. Záporák ho nechá unést ze sámošky, aby pro něj bojoval, a nechá vystřílet oddělení zeleniny. Reb Brown to přežije, protože se hrdinně schová za dvě ženy a pak se vydává po stopách kamaráda s nově nalezenými parťáky z nějakýho pochybnýho doja - jeden je furt něčím nafetovanej a gebí se a ve sportovní tašce má bazuku, kterou pak oddělá vrtulník. Nejvtipnější je, když Reb Brown dostane jakože převlek a chodí pak po městě se Seagalovskejma vlasama a nejpitomějšími vousy ve vesmíru. No a konec je úplně dementní. Btw. V pidikufříku jsou už tři miliony... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Víc akce, víc soubojů, Lew, Okamura a McBee na scéně...bohužel fakt strašně utahana uspavačka. Postižak Billy, už neni takovej Rainman jako v jedničce, ted je to spíš takovej hodne ubrečenej Hulk..zase si ho pujčej činani do klece na fighty...zase se to jeho kamaradovi nelibi..furt stejna básnička. Konec otevrenej..kde je teda trojka he? ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Již tak nevýrazná ringová americká mlátička, která byla spíše takovým dramatem a zaujala zejména kulturistickou hvězdou Lou Ferrignem, se dočkala o pět let později pokračování. Zvláštní je, že Ferrigno je zde mentálně postižený jen na začátku, alespoň mi to tak připadlo. Najde si ho šéf japonské yakuzy, kterého v prvním díle téměř rozlomil vejpůl (ale ne úplně...) vymyje mu mozek a udělá z něj "ďábla klece", který poráží své nepřátele jednoho po druhém jak řezník prasata na jatkách ... Ferrigno si nepamatuje svého kamaráda a taky slušného rváče, nechce prachy, jen posiluje a zabíjí oponenty v ringu ... Zvláštní,... ale přejme mu to. Jeho styl boje je naprostou "out" of jakýkoliv systém či styl ... Ferrigno je TAK OBROVSKÝ a NASVALENÝ, že mu stačí se párkrát ohnat hnátou po ringu a nepřítel je mrtev... Tady musím upozornit na zajímavou věc, v prvním díle by ani člověk neřekl, že je Ferrigno světový šampion v kulturistice, nebyl zde moc napumpovaný a byl jen mohutný. Ovšem zde je to pravý opak. O pět let později přichází opět ve své špičkové formě a hravě svoji postavou konkuruje Arnoldovi v jeho nejlepší formě (nikdo jiný tak extrémní mne z akčních herců vůbec nenapadá). Je fakt neskutečně mohutný, vyrýsovaný a OBROVSKÝ!!! Neskutečný hovado ... V ringu je hned od začátku a i když i tento díl má podle mne zbytečně dlouhou stopáž, je mnohem akčnější, dravější, brutálnější atd. Celé se to pak točí kolem hledání Ferrigna jeho kámošem z jedničky a jejich souboj v kleci na konci filmu, radostné shledání, vyčištění slumu od mafie a dokonce stejně jako na konci jedničky náznak na pokračování této dvojky ... které se naštěstí už nekonalo ... Je zde pár ok soubojů, jsou sice sestříhané, ale ne nějak nepříjemně drsně a přehlídka Ferrignovy muskulatury je opravdu úúchvatná. Snad v tom vězí ta malá hodnota tohoto Béčkového ringového "trashe" ... Takže hodnotím jako u prvního dílu průměrem a v rámci subžánru "USA/Kanada-ringové mlátičky 80. a 90. let v dobách VHS půjčoven blabla atd." .... ()

skipercak 

všechny recenze uživatele

Často sa hovorí, že nožnice strihača vedia často spraviť zázraky. Urobia akčného borca aj z absolutne neakčného herca. V tomto filme sa tak nestalo. Ferrigno je neohrabaný hromotlk. V súbojoch ani náhodou neposobi hrozivo. Skor naopak. Clovek má pocit, ze v skutocnosti by si v tom ringu s nikym neporadil. Vlastne tak to aj je, vzhľadom na to že v tom ringu proti nemu stáli bojovníci. No často krat som mal pocit že by si Ferrigno neporadil ani s netrenovanym clovekom. Taky Arnold je oproti nemu hotový Tony Jaa. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Akční režii měli na starost Leo Fong a Hugh Kelley. (Epistemolog)
  • Natáčení probíhalo v kalifornských studiích v Los Angeles. (Epistemolog)

Reklama

Reklama