Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V hlavní roli taxikář, který zkrátka nemá štěstí. Je okrádán tak často, že jeho okolí to už považuje za samozřejmost. I na něj se ale usměje štěstí a vyhraje velkou sumu v loterii. Otázkou ale je, zda si vítězný lístek dokáže udržet. (Grimaldi)

Recenze (2)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Priemerná komédia s Richardom Ngom, ktorý tu hrá smoliara taxikára, ktorého neustále niekto okráda. Úplne všetko som nepobral, lebo EN titulky boli v ripe miestami veľmi zle viditeľné. Ešte prvá polovica filmu bola celkom normálna, ale v druhej sa film zvrhne v jeden nekonečný súboj v ringu. Objaví sa tu aj Sammo Hung, ktorý bojuje v sumo štýle. Tieto súboje mi pripadali až príliš bláznivé a divné. Zabojuje si aj Richard Ng, ktorý ma takú divnú parochňu, že mi pripomínal Dean Sheka, ktorý sa tu tiež na pár minút objaví. V jednej scéne sa mihne aj Karl Maka s vlasmi. Ale vyzerajú tak divne, že to bola asi tiež parochňa. Výsledkom je skôr divná ako vtipná komédia, ale dosť ťažko sa táto rarita zháňa. Nakoniec to ani nestálo za to. Od tohto hereckého obsadenia som čakal viac. 4/10. ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Moje první setkání s humorem pod taktovko Karla Maka. Jak sem pochopil, tak naštěstí je zde prezentován v mírné, ne zcela bláznivé formě. Hlavní postava, postavy svým humorem v první půli skutečně neobtěžují. Tím myslím, že Hongkongský humor často pro mě výrazně překračuje hranici trapna a to se zde neděje. A pak přijde druhá půlka, která se dá pospat jako jeden velký souboj. A možná přijde i Sammo Hung. Souboj bohužel není moc vtipný, po stránce chorografie zase moc málo nápaditý. Radost mi tak vyloženě udělal jen Sammo v roli Japonce a „akční“ finále kde se mihne „Oliver“ Richarda Hammonda, velcí fanoušci Top Gearu jistě rozumí:) ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama