Reklama

Reklama

Nejúžasnější videa světa

(pořad)
  • Česko Neuvěřitelný svět katastrof (více)
všechny plakáty

Nejúžasnější videa světa jsou klipy, ve kterých jsou lidé blizoučko smrti, ale přežijí. Zajímavé je, že se pořad skládá z amatérsky natočených videí. Vždycky na konci je komentář toho člověka, který málem zemřel. (Vojtino)

Recenze (91)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Fakt je, že většinu videí jsem na youtůbu nenašel a jestli jo, tak málokdo mi ty následky vysvětlil jako tady, tak proto ty čtyři hvězdy. Já se u tohohle seriálu vždycky bavím. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Někdy k smíchu, někdy k pláči, jindy k zamyšelní, vždy vám ale ve většině případů jde skutečně o život..Tak jaképak úžasné že:-)? Sečteno a podtrženo jednodše bláznivé:-) Všechny videa vesměs s hemeriky (odkud jinud také), opravdu země neomezených možností..ps: Jinak se zcela stotožnuji s pozdějším Dadelovým komentářem, to opakování a ty nesmyslné česky nadabované komentáře tomu jen škodí.. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Drsnější neváhej a toč! Některá videa jsou opravdu zajímavá, ale většina je jen silnější odvar Natočto. Například skoro v každém díle je pád z býka, což je jednou zajímavé, ale když se to moc opakuje, tak už to přestává být terno. ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem na Primě jeden díl, a i když videa jako taková nejsou úplně špatná, pořad je dost debilní - každé video je dřeněno a opakováno do zblbnutí, a jste nuceni poslouchat hrozné a patetické komentáře. Skutečně nechápu, proč se na něco takového dívat v TV, když dávno máme ty internety a youtůby. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

U nás vysielané pod názvom "na pokraji smrti". V podstate ide o rekonštrukciu tragédií všeho druhu. Zvačša dosť silné (homemade) zábery bez zbytočných obkecávačiek. 90% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pořad nejvíce trpí téměř nekonečným přehráváním jedné a té samé individuální scénky pořád dokola, i když wow efekt již dávno vyšuměl. Koment je sice občas při REW fajn, v drtivé většině případů by ale stačilo přehrát scénku, řici, jak jsou lidé tupí, a jet dále! ()

liborek_ odpad!

všechny recenze uživatele

Úchylná snaha autorů "nejúžasnějších videí" o poškádlení těch nejdivočejších pudů člověka vidět smůlu a utrpení druhých byla právě přivedena k dokonalosti... V rychlém sledu na sebe navazují absolutně nesouvislé případy, jejichž uváděním se zřejmě sleduje jeden jediný cíl - aby divák nad "hrůzostrašnými" okamžiky co nejvíc vzdychal, "litoval" oběti, případně se škodolibě usmál, jak je ten který aktér blbej.. Debilitu této série umocňují mnohokráte opakované a zpomalené záběry s úděsným komentářem, který má ještě tu drzost nazývat viděné "tím nejúžasnějším"... Tohle je vážně vrcholná ukázka zoufalosti a neschopnosti televizí, které už neví, jak by znuděné televizní konzumenty udržely u obrazovek. Fuj... opravdu reality show, jak má být..:-/ ()

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

Člověka, který vymyslel název bych nejraději nakopal do zadku, protože nechápu, co je úžasného na tom, když se někdo nabourá, spadne, rozbije si hubu nebo dokonce umře?! ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Někdy až přílis hrozivě vyhlížející videa z celého bláznivého světa. Ale abych na to denně se díval a hltal většinou cizí neštěstí..? :-(( ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Dokument, který nám dokazuje, jak blízko smrti může být člověk v běžných i neběžných situacích a i když to vypadá na jistou smrt, nic není ztraceno, protože hranice smrti a přežití je nevyzpytatelná. V dokumentu jjsou velice chytlavé záběry, při jejichž sledování se Vám občas zatají dech. 70%. ()

burina 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujímavé, človek si aspoň uvedomí, aký je ľudský život krehký a ako ľahko sa môže ocitnúť v ohrození. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

ono "Nejúžasnější videa světa" není nejšťastnější název pro tyto strašidelně reálné, náhodně natočené záběry z videokamer... možná "Nejděsivější" či "Nejdramatičtější"... k tomu mě docela štve, že každou událost pětkrát zopakují a desetkrát patřičně dramaticky okomentují, jak to bylo "úžasné", no prostě senzacechtiví amíci si dokážou užít něčí neštěstí, toť vše... lhal bych, kdybych tvrdil, že jsem nekroutil kolikrát hlavou nad tím, jak krkolomné pády nebo drsné srážky lidé dokázali přežít, ale v současné době po e-mailech kolujících internetových odkazů, které jsou stejně tak thrillig, mě to až zas tak nevytrhlo... a ta forma podání mi opravdu vadí, v tom jsem zajedno s liborkem_ ...suma sumárum podprůměrná zábava za 40%. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Jak je možné, že může tyhle věci vůbec někdo přežít. Nicméně námět na pořad je to zajímavý, to se musí nechat.;-) ()

iamek 

všechny recenze uživatele

U některých videí se ani nechtělo věřit, že dotyčná osoba přežila. Zajímavé záběry, které jen tak někde nenajdete. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Nejúžasnější videa světa - těžko se mi to říká, ale název prostě sedí. Ty videa jsou opravdu neskutečný, sice kvalita záznamu je logicky minimální, ale to co zachycují je většinou neskutečný. Bohužel mě osobně tady pár věcí vadí. Zaprvé dabing a popis situace. A zadruhé neustálé opakování částí toho videa a usekávání toho videa takovým způsobem, že to vlastně ani jednou nepustí celé. Takže proto dám 3 hvězdičky, ale jinak pokud tohle někdy zapnu, tak to vždycky rád zkouknu celý, ne kvůli samotnýmu pořadu, ale kvůli tomu co uvidím. 6/10 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Některá videa byla vážně drsná a tak nějak u nich tuhla i krev v žilách. Chlapci na Prima Cool a hlavně ty jejich upoutávky se však nad tím královsky bavili. Lidské neštěstí mnohdy i nezaviněné moc k smíchu není, ovšem našla se tam i řada takových, které pro svou stupiditu některých jedinců vážně úsměv vykouzlila. ()

Reklama

Reklama