Reklama

Reklama

Nejúžasnější videa světa

(pořad)
  • Česko Neuvěřitelný svět katastrof (více)
všechny plakáty

Nejúžasnější videa světa jsou klipy, ve kterých jsou lidé blizoučko smrti, ale přežijí. Zajímavé je, že se pořad skládá z amatérsky natočených videí. Vždycky na konci je komentář toho člověka, který málem zemřel. (Vojtino)

Recenze (91)

Prolog odpad!

všechny recenze uživatele

Styděl jsem se za to, že jsem na to 5 minut vydržel koukat! Koukejte na holý stěny a čtěte knížky od autorů scénářů k Tak jde čas...je to smysluplnější. ()

bangee 

všechny recenze uživatele

Nijak zajímavé v dnešní době internetu a "online světa". Navíc komentář (alespoň v český verzi) je poněkud trapný a trapný a jaktojenom říct - trapný... ()

Kolssteyn odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší na tom celém asi je, jak je celý pořad bulvárně komentován. Komentátor je tak rozjetej, že udělá neuvěřitelnou, dech-tající tragedii třeba i jen z toho, i kdyby si tam někdo jen připoprd do trnek. Ale lid potřebuje emoce... byť by byly podávány teleshopingovou formou. ()

NGP 

všechny recenze uživatele

Možná měli vymyslet trochu přesnější název pro tento "pořad", úžasného na tom někdy skoro nic není. Ale je dobré, když si člověk sledováním těch videí nějaké ty věci uvědomí. Také je tady jistota, že to není fake, nejsou to žádné filmové triky. ()

salamandrr

všechny recenze uživatele

Neoriginálním názvem "Nejdebilnější americké video", je zde vidět, jak má někdo umřít, ale jelikož štěstí jak sviň, tak neumře 8) ()

Slavomír 

všechny recenze uživatele

Fascinujúci dokumentrány seriál o záznamoch "zachytených v správny čas". proste veci, ktoré sa nevidia každý deň... ()

Theker odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je ukážka americkej "zábavy" ako má byť. Plno prázdnych kecí okolo niekedy dosť absurdných udalostí (mačka na strome a pod.), opakovanie záberov donemoty... Úbohé. Už som čakal že sa niekde v rohu obrazovky objavia pokyny kedy sa mám smiať a kedy horko zaplakať. ()

Chyba odpad!

všechny recenze uživatele

Žiadne úžasné video som tam ani raz nevidel. A ten komentár je taký úžasný, že mi je z neho na grc. Možno by smo dal aspoň 1 * ak by tam neukazovali stále pár záberov dookola a tvárili sa aké je to vzrušujúce. ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Každé video je svým způsobem nejúžasnější a některá (co některá, většina!) nahánějí hrůzu, husí kůži po celém těle a člověk má pocit, že to ten dotyčný nemůže přežít. Neuvěřitelné na tom všem je, že jsem zatím neviděl někoho umřít, ti v "nejhorším stavu" strávili nějaký čas v nemocnici. Bohužel však jde o pořad z dílny amerických tvůrců, takže když se na jedno video díváte poprvé, musí vám být jasné, že se jej během několika minut dočkáte ještě aspoň 50x s různými zpomaleními, přiblíženími, zastaveními a všeho dalšího. Nebýt tohoto stylu "jsme Američani, tak si dáme pro jistotu pár desítek replayů, aby to pochopil opravdu každý" a docela trapného českého dabingu (jak ty naše ženský u toho ječí...), byly by to čtyři hvězdičky. ()

MooNster 

všechny recenze uživatele

Sbírka videí z YouTube v nízkém rozlišení které vám jsou vždy puštěna tak 10x aby jste si je pořádně "vychutnali" a aby pořad trval déle než 5 minut. ()

astraal 

všechny recenze uživatele

Autoři vám naservírují různá videa o různem stupni zajímavosti, přidají dramatickou hudbu, přibližování na detail, komentář alá Televizní noviny a několikrát to celé pustí znovu...Jsou lepší věci než se pět minut dívat na klip který v reálu trvá třicet vteřin...a hlavně bez těch keců u toho. ()

ktzc 

všechny recenze uživatele

Nebýt komentářů a vysvětlení okolností za jakých se ten či onen člověk málem zabil, mohli bychom se dívat na youtube a tohle by byla naprostá zbytečnost. Celkem fajn seriál, kterej pohřbívá neustálé opakování scén a neuvěřitelně kreténskej a kulervoucí českej dabing. ()

Reklama

Reklama