Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva kadeti donuceni následovat dvě různé cesty. Ming byl rekrutován vůdcem největšího hongkongského gangu, aby se infiltroval do řad policie jako tajný vyzvědač. Policista Yan se mezitím úspěšně infiltruje do gangu a získává si důvěru mafiiánského bosse a Ming je povýšen do CIB - útvaru zvláštního zpravodajství, oddělení pro vyšetřování vnitřních záležitostí. Policie má podezření, že v jejích řadách někdo slídí, a tak potřebuje volavku. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Krematorminator

Krematorminator (hodnocení, recenze)

K tomuto filmu jsem se dostal náhodou,pořád jsem si ho chtěl pustit a pořád jsem to odkládal protože jsem neměl chuť na asijský film,ale když jsem si jej pustil nelitoval jsem.Skutečně vynikající film,udivuje mě,že nepatří mezi 200 nejlepších.Doporučuji.

tii

tii (hodnocení, recenze)

hned po face/off nejkrasnejsi soundtrack, co jsem mel moznost v akcnim filmu slyset.. Jinak mam radeji tuhle verzi, nez skrytu itentitu :)

pakobylka

pakobylka (hodnocení, recenze)

To je tedy síla ! Pro mě daleko hlubší zážitek než "Skrytá identita".

mi0

mi0 (hodnocení, recenze)

..pekný film.. ale skoro som pri ňom zaspal.. tieto akčné krimi drámy nie su pre mňa :/

Idaho

Idaho (hodnocení, recenze)

Andy.6 nevím jak pozorně jsi sledoval film, ale ten neznámý "policista" řekl, něco z čehož vyplývalo, že je totéž, co je (byl) Ming.

Andy.6

Andy.6 (hodnocení, recenze)

Postava Andyho Laua mi vrtá hlavou. Co je vlastně zač? Jednu chvíli spolupracuje s gangem, pak vyřeší případ a zabije bosse a nakonec zastřelí neznámého policistu ve výtahu (mimochodem co to bylo za policistu??). Dělal Ming všechno kvůli kariéře? Uvědomil si aspoň trochu co všechno způsobil? Co chtěl vlastně udělat s Yanem když mu nechtěl vrátit jeho identitu? Mam spoustu otázek na které si nedokážu odpovědět :) Možná to zkouknu ještě jednou a pochopím ...

Související novinky

9. Filmasia plná hongkongských a korejských bomb

9. Filmasia plná hongkongských a korejských bomb

25.11.2013

Kino Světozor hostí od čtvrtka 28. listopadu do pondělí 2. prosince festival asijských filmů Filmasia. Ten se letos zaměřil na hongkongské thrillery a romace a korejské divácké hity. Po třech filmech… (více)

Scorsese všude, kam se podíváš

Scorsese všude, kam se podíváš

22.01.2007

Martin Scorsese. Jen těžko byste za poslední týdny našli v médiích zaobírajících se filmovým děním frekventovaněji zmiňované jméno. Tento legendární americký režisér si aktuální mimořádný zájem okolí… (více)

Bye bye Hollywood

Bye bye Hollywood

16.10.2006

I přesto, že se svým nejnovějším snímkem, Skrytá identita, slaví nevídané úspěchy, ať už kritické nebo finanční, má klasik velkého plátna Martin Scorsese v plánu dát si od hollywoodských blockbusterů… (více)

Reklama

Reklama