Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Said dělá Týně nemravné návrhy a Janek mu dá pěstí. Karolína se dozví, že má Lukáš nabídku na práci do zahraničí, a chce se s ním dát dohromady. Lukáš to prokoukne a odmítne ji. Kluci sestěhují Toma a Eriku do jednoho pokoje. Tom je z toho nervózní. Klára přijde na to, že Roman už nepracuje v Solange, a rozejde se s ním. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Skuby47 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Herecké řady v tomto díle prořídly. Těžko říct, jestli byl na vině virus nebo nedostatek financí. Že by došly scénáristům nápady? Nejvíce jsem postrádala paní Batulkovou s kámoškami a jejich intriky, které na rozdíl od dramatických mužských intrik mají v sobě i nějaký ten humor. Uzdravte se holky, ať zaženete začínající nudu. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posledně byl pisálek krátký na televizi, dnes už zase nabyl moci. Arab přišel a zase odešel - s monoklem a jako další nepřítel (jak jinak), na špičku nejsou peníze, bez peněz není v Praze láska a chlapi na vsi jsou plaší. Zlatokopka chtěla jet na Maledivy dřív, než tam najedou socky. Starosta a jeho parta budou příště. Taky vesničanů dnes notně ubylo, zato byly hody, jaké svět neviděl. Ani my jsme je neviděli. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama