Reklama

Reklama

Vymítač Boner

(seriál)
  • Polsko Bogdan Boner: Egzorcysta (více)
Trailer
Polsko, (2020–2023), 10 h 34 min (Minutáž: 11–18 min)

Série(4) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Upozornění všem démonům: na scénu se vrací Bogdan Boner, alkáč a nájemný exorcista samouk v jedné osobě! A tentokrát předvede ještě šílenější a nechutnější akce. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aj keď sponzorstvo od Netflixu autor občas spomenie a plní aj jeho povinné liberálno-septikoidné kvóty čo sa týka úrovne humoru obrovský skok vpred, 17 ročný synovec sa zadúšal od smiechu a to sme pozreli iba 2 epizódy. Ako na hojdačke, vynikajúce epizódy sa striedajú z nudnými, celkovo však lepší dojem ako z prvých dvoch sezón seriálu Egzorcysta. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct že je to něco jako polská verze South Parku, ale z doby, kdy se tolik nepolitikařilo a šlo jen o přisprostlou srandu. Boner a jeho parťáci loví démony, ďábly a bubáky aby je poslali tam kam slunce nesvítí. Bez faktury za 200 s fakturou za 300 zlotých. Hodně se pije, hláškuje a rozšiřuje slovní zásoba skvělých polských bonmotů. Kvalita je jako na houpačce, výborné díly střídají slabší, ale většinou to stojí za to. ()

Reklama

Detak 

všechny recenze uživatele

Jo, jako tohle je hodně speciální a dosti hulvátský počin. Nějaké důvody, proč sledovat: 1) Už dlouho jsem nepotkal žádného Poláka, 2) Chci nahlédnout do polské mentality, 3) Potřebuji rozšířit slovní zásobu o polské nadávky, 4) Myslím si, že pivo není alkohol, 5) Je mi deset a nevěřím, že děti mohou tvořit animované seriály :-D. No každopádně se těším, jak to dopadne v dalších sériích. ()

Adam.Holl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dá se říct, že je to takový polský southpark s vymítačem v hlavní roli, který každého démona přetáhne brokovnicí (teda až na Domina, který je jeho zaměstnancem) a to je právě to nejlepší. Ať už jde o démonický kartel, metal skupinu z pekla, a spoustu dalších potvor, vždy se budete královsky bavit, a pochybuji že z toho netflix nebude chtít vytřískat víc sérii. 95% ()

Killbilly 

všechny recenze uživatele

Jedeme dál a já si toho ani nevšiml, protože jsem marně vyhlížel nové díly původního seriálu a ono je to jako seriál nový. Bogdan už není osamělý jezdec na motorce, ale se dvěma věrnými zaměstnanci, kterým neplatí, jezdí rezavým ŽUKem řešit všechno zlo polska a když zrovna neřádí démoni, sekají levně trávníky a dělají fasády z ředěné malty. Miluju tvorbu, kde se satiricky ukazuje jak doopravdy vypadá život lidí ve východní evropě, žádná Gaislerka ve značkových hadrech popíjející víno na náplavce, tady kralují křupanští nebožáci s prázdnou kapsou a mizerným životem a čerti v pekle jsou na tom ještě o tolik hůř, že jim to závidí, protože v pekle už se nesmí ani chlastat ani kouřit. Hrací automat na kterém se točí místo obvyklých symbolů cibule, brambory a řepa mě dostal, víc polské už to nejde. ()

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama