Reklama

Reklama

Jing tian long hu bao

  • Hongkong 驚天龍虎豹 (více)

Obsahy(1)

Vo vojne gangov o nadvládu dostanú dve nádherné nájomné vrahyne poslednú úlohu - zabiť jedna druhú. Komu však môže zabijak veriť uprostred sveta násilia a zrady, ak nie inému zabijakovi? Smrtiace čínske bábiky (Sibelle Hu), drogovým magnátom a ťažko ozbrojeným gangstrom. (dark666)

Recenze (5)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ženská variácia na Killera, ale Godfrey Ho nie je John Woo. Policajtka Sibelle Hu tam honí dve nájomné vrahyne, ktoré ich gangy najali proti sebe, ale oni sa spojili a tak budú musieť čeliť svojim vlastným gangom. Dramatická línia vo mne žiadne emócie nevyvolala. Postavy mi boli ukradnuté. Prestreliek je bambilión, ale pôsobia stereotypne. Všetci po sebe strieľajú a následne desiatky maníkov padajú na zem. Všetko pekne spomalene a s množstvom vybuchujúcich kapsuliek, ale proste to nie je ani zďaleka tak štýlové ako u Johna Woo. Najviac ma srala výrazná hudba, ktorá k jednotlivým scénam vôbec nepasuje a žila si svojím vlastným životom. Jediná, čo je na celkom solídnej úrovni sú bitky. Veľa ich nie je a choreografia je jednoduchšia, ale sú dynamické, kontaktné a prehľadné natočené. Dobre sa na ne pozerá. Niekoho možno ešte poteší, že tu je množstvo erotických scén a nahotiniek. Vidieť to v puberte, tak to bude asi jeden z mojich top filmov, ale dnes už je to proste slabota, ktorú si užije len nenáročný divák. 3/10. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Žádné žánrové inovace se sice nekonají, ale skalním fandům přece stačí, když se na provařenou zápletku navěsí dostatek akčních scén (zde se vedle obligátních vlajících plášťů dočkají také pohledů na "blýskající se" kalhotky pod zvířenými sukněmi), nahoty a sexu (v jednom okamžiku díky střihu dojde také na metaforickou paralelu soulože a střelby) a do zvukové stopy se vykrade nějaký ten slavnější soundtrack (konkrétně třeba Černý déšť). ()

Mol 

všechny recenze uživatele

V srdci vraha není místo pro lásku. Velice akční snímek s erotickým nábojem. Vražetkyně jsou úchvatné a asi jsem se zamiloval do Eileen (herečka Maria Jo, která tu na čsfd vůbec nemá profil). Škoda jejího debilního bratra. Sotva se viděli, tak tam začal vytahovat tu o tom jak ho frantíci mlátili holemi. Co bych vytkl, tak rozhodně to, že každý ví, kde se kdo nachází bez jakéhokoliv pátrání. Jinak výborný film. ()

salfa72 

všechny recenze uživatele

Kdyby tento film u nás vyšel v době největší slávy na VHS, patřil by mezi kultovní hity, tak jako série Ultra Force, nebo Red Force. Ačkoliv je děj filmu velice jednoduchý (až předvídatelný), vůbec to nevadí, ba právě naopak, na rozdíl od jiných akčních filmů se zde už od první minuty stále něco děje. Akce je zde spousta, choreografie soubojů patří k tomu lepšímu, co se v podobných filmech dá vidět, navíc je zde i dostatek erotických scén. V hlavních rolích nájemných vražedkyň se představili Maria Jo (Eileen) a krásná Yôko Miyamoto (Amy), pro Yôko to byla její jediná filmová role v životě. Maria Jo, nebo také Maria Yuen Chi-Wai si naproti tomu zahrála ve více filmech (cca ve třinácti), přesto i pro ní to paradoxně byla v tomto filmu její poslední filmová role. Co se týká záporáků, není zde nikdo, kdo by mi nějak výrazněji utkvěl v paměti. Kdybych tento film viděl v pubertě na VHS, tak jako výše zmíněné série, hýkal bych nadšením ještě týden, bohužel v dnešní době schází ten nádech něčeho výjimečného, přece jen v té době nebylo tolik možností, jak se k podobným asijským akčním filmům dostat. Je škoda, že dnes už se v HK takovéto filmy netočí. ()

azumi 

všechny recenze uživatele

zklamání, čekal jsem od filmu více - podle hodnocení 70 v červeném a dostal bezduchou střílečku, kde mi ke konci bylo jedno jak to dopadne, hlavně ať už je konec :) ()

Reklama

Reklama