Reklama

Reklama

Kosmická vzpoura

  • Jihoafrická republika Space Mutiny (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Vzbouřenci převzali velení nad obrovskou kosmickou lodí Jižní slunce. Chtěli loď zničit a posádku i pasažéry zotročit. Přes všechny překážky a problémy se však jeden muž postavil na odpor a začal proti kosmickým rebelům bojovat. Jaké má šance proti brutální přesile? Musí být chytrý, rychlý a odvážný. (topr harley)

Recenze (5)

dobytek odpad!

všechny recenze uživatele

Já už jsem viděl hromady špatnejch filmů. Viděl jsem např. tohle, tohle a dokonce i tohle. Čekal bych, že mě nic už nemůže překvapit, ale v případě Space Mutiny musim konstatovat, že jsem naprosto v šoku. Kdyby v tomto filmu neměli diskotéku na vesmírný lodi a herci neměli účesy ve stylu 80. let, tak bych si podle přiblblýho scénáře a naprosto strašnejch triků myslel, že to muselo vzniknout minimálně o 30 let dřív. K tomu jsou ve filmu naprosto neuvěřitelný chyby a nelogičnosti. Jen tak namátkou: Týpek, kterej má asi 2 metry rozbije hubu někomu, kdo je tak o hlavu menší a 30 kg lehčí a oblíkne si v pohodě jeho uniformu. Jednu z postav zabijou, aby pak byla v dalšim záběru vidět, jak sedí u počítače. No prostě tohle je odpad všech odpadů. Jestli se vám náhodou připlete tohle "sci-fi" do cesty, tak se tomu vyhněte hodně velkym obloukem. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na obale originálnej, zahraničnej VHS stojí - ´´Dychberúce špeciálne efekty od týmu, ktorí vám priniesol STAR WARS´´. A vlastne je to pravda, pretože všetky vesmírne scény a súboje sú vystrihnuté zo seriálu BATTLESTAR GALACTICA 78´, na ktorom pracovali chlapíci od HVIEZDNYCH VOJEN ( John Dykstra, Richard Edlund, Dennis Muren atď. ). Takže nám vlastne servírujú pravdu, v podstate lož. Lenže tento space opus má aj iné ,,plusy,, a to naprosto príšerné herecké výkony, všetko sa to odohráva asi v troch dekoráciách a pyrotechnika je badateľná ešte pred explóziou ( tie malé, akési úložiská pri naháňačke vozidiel ). Kto neuvidí, neuverí. Maximum za to, že je to non-stop akčné, blbé až to zabáva a všetky tie koniny, ak by tu neboli, nemalo by to šťavu. ()

Vampireman 

všechny recenze uživatele

Vesmírná loď Southern Sun (zkratka SS, skoro všichni to maj na uniformách) a na ní neskutečně unylá vzpoura, kterou většina posádky vůbec neřeší a radši si zapne na diskotéku. Všichni kecaj nějaký shity, honičky jsou pomalý (jezdí se tady v nějakejch papundeklovejch přibližovadlech) a debilnější pěstní souboje jsem viděl jenom v Tureckých válkách. Ale je tady Reb Brown, mazák s kamennou tváří a aurou nezničitelnosti kolem sebe, díky který se ani moc nemusí krejt, a všechny zlikviduje kapesní bazukou Hello Kitty, která vypadá jako trubice s trychtýřem namočená v Primalexu. K dispozici má ještě dceru velitele, do který taky zasune, a co má vysokej skill v zahrádkářství, ale bojový taktiky jí moc nejdou a záporák jí tak může potrestat laserem do zubů (wtf?). Ještě že je na lodi dostatek plynovejch bomb s methanem, který se daj zapálit... No už kvůli nudný režii, co nezvýrazní žádnej Rebův epickej moment, je to jeden z jeho slabších filmů, ale věřím, že i napodruhé se to snese zábavně. ()

Zuzyzss 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděla v MST3K, takže jsem se nenudila. Ale špatnosti tohoto 'díla' se nedá diskutovat. Tak jako tak, dávám hvězdičku za Reba Browna. ()

Weexrylo 

všechny recenze uživatele

Na tomhle jsem společně s Arénou (1989) vyrůstal ze štramplí. Když se mě otec nebo segra chtěli na pár hodin zbavit, pustili mi tohle (bylo mi 5 let plus mínus). Tehdy jsem to žral asi stejně jako Star Wars, hlavně, že tam něco bouchá a svítí. Teď už bohužel/bohudík rozdíl poznám a je to moc velký rozdíl. Jediný důvod, proč bych se na to znova podíval by byla nostalgie, nebo pořádný špek a zoufalá nuda v kolektivu 100% párkového složení. Některé scény i pobaví, ale dokud to nemá oficiální štítek "komedie", je to vlastně jen blbé sci-fi. ()

Reklama

Reklama