Reklama

Reklama

13. komnata - Série 17 (2021) (série)


13. komnata Bořka Slezáčka (S17E05)

(epizoda)

Obsahy(1)

Úspěšný herec a moderátor těžce bojoval se závislostí na alkoholu... Bořek Slezáček je vystudovaný inženýr ekonomie s červeným diplomem mluvící pěti jazyky, bývalý mluvčí Miloše Zemana. V současné době úspěšný herec a zpěvák. Ale také abstinující alkoholik s nálepkou arogantního floutka a milence slavných žen. V průběhu studia na vysoké škole založil s Petrem Šiškou kapelu Petarda a jako doprovodný kytarista se mihl i u Věry Špinarové. V té době již pravidelně pil, byl to únik před úzkostnými stavy, které ho přepadávaly. V roce 1989 měl Bořek v kapse čerstvý inženýrský diplom, do kanceláře v bance se mu nechtělo, a tak vyrazil do světa. Jeho cesta byla jedním velkým večírkem. V necelých třiceti letech se tedy vrátil, žil v Praze, kam přijel dělat hlavně muziku, ale přichomýtl se i k modelingu a práci televizního moderátora. Než Bořek přišel do Prahy, pohyboval se v úplně jiném světě. O existenci bulváru neměl nejmenší tušení. Práce v televizi, krásné a slavné partnerky po boku, pozvánky na večírky- zažíval pocit, že na něj všichni čekají. Dostával spousty zajímavých pracovních šancí a příležitostí, ale všechny je bez většího zájmu vlastně propil. Zatímco ignoroval realitu a v jednom kuse pil, skončil po čtyřech letech jeho pořad v televizi a tím se zastavil i přísun peněz. Oženil se s modelkou Simonou Krainovou, ale manželství skončilo rozvodem. Teprve když se setkal se svou současnou partnerkou a narodil se mu nejdříve první a pak druhý syn, rozhodl se s pitím skončit a vyhledat specialistu na závislosti. Jak dopadl jeho boj s démonem alkoholu uvidíte v jeho 13. komnatě. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Hanka_M odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle už je opravdu velké televizní i osobní zoufalství? Kdo je to pan Slezáček a proč točíte rozhovory o chlastání? Nedůstojné a bez úrovně. Zdá se, že se ten pán snad i chlubí, že měl samé děvky a držku v lihu - takové vyjadřování opravdu není hodno veřejnoprávnímu programu v pátek večer. Nezajímají nás opravdu hovory o tom, že někde nezaplatil za čtyři panáky vodky. Navíc si ublížil i tím, že vystupoval v tak brakových projektech, jako jsou Děti ráje. ()

Reklama

Benigni 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slezáčka jsem neznala, a ani po shlédnutí tohoto pořadu jsem ho nepoznala. Dvacetpět minut o chlastu a o kalení s milenkama - zcela o ničem. Navíc hnusná kamera, hnusné fotky, uboze napsané komentáře. Jediné plus byla M. Hynková, která celému pořadu dodala alespoň trochu sympatie. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvě věci tam skřípou, ani slovo o rodičích a studium na škole ke které neměl žádný vztah, přesto že jak říká jediné co ho zajímalo byla hudba . Já bych řekl že to bude spolu souviset. Nakonec podle psychologů všechny běsy vznikají do 5 nebo 8 mi let našeho života...Chlapci co mají mimikry tvrďáka mají dost často velký problém s otcem... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama