Reklama

Reklama

Recenze (3)

hladass 

všechny recenze uživatele

Jak již napovídá název, hrdinou tohoto filmu není Santo, i když se v něm párkrát mihne, ale jiný mexický bijec, Blue Demon... Příběh je klasicky jednoduchý... Muž, který má ďábelskou moc je chycen při vraždě a odsouzen k smrti, ale pomocí svých sil se uvede do kataleptického stavu, ve kterém přežije zakopán pod zemí 50 let, dokud ho nechtěnou náhodou nevysvobodí vykradači hrobů... I po padesáti letech vrah netouží po ničem jiném, než se pomstít těm, jež ho uvrhli do vězení a svádět a vraždit krásné ženy... Jeho plány mu vychází, až se mu do cesty nepostaví Blue Demon... Více psát není třeba, děj opravdu není příliš komplikovaný a i přes velmi krátkou stopáž jsem se dost nudil... Wrestlingové fighty jsou docela fajn, ale dvě pěvecké vložky mě tentokrát neskutečně iritovaly, děj se vleče, moc se neděje, prostě a jednoduše, tohle je opravdu slabý kus... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Blue demon je nemesis Santa a taky jde vidět že to je prostě rip off Santa. Je to ještě levnější než filmy se Santem a ještě daleko horší. Film nemá zápletku a i když se snaží tvářit vážně je spíše k smíchu. A samotné bitky jsou naprosto nulové a hloupé. Masky jsou levné a celý film je prostě nepovedená katastrofa. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ja som si tento film pustil hlavne kvoli Santovi, lebo s ním som videl zatial tri filmy a chcel by som s týmto Mexickým fenoménom vidieť viac filmov a tento má zatial poradové číslo štyri. Lenže tento krát to o santovi nie je, mihne sa tu asi na dve minúty. Ako už názov naznačuje, je to o inom zápasníkovi , ktorý si necháva hovoriť Modrý démon. A ten je na stope vrahovi, ktorý ma podobne praktiky ako Dracula s Belou Lughosim. Áno tento vedel ovládať kataleptický stav a tak to nebolo nič diabolské, ale len prefíkané. Wrestlingové súboje ako inak úžasne, ale všetko ostatne je len úsmevne alebo jednoduché. Je tu nejaký ten cintorín, spaľovňa ci pavučinami presýtene sídlo, ale atmosféru to aj tak nespravilo. Mám na túto sériu slabosť, tak dávam slabé, ale 3*. ()

Reklama

Reklama