Reklama

Reklama

Generálova dcera

  • Německo The General's Daughter (více)
Trailer

Obsahy(1)

Můžete se vydat správnou cestou, špatnou cestou, anebo můžete zvolit cestu vojenskou. Teď záleží na tom, jakou z nich si zvolí armádní vyšetřovatel Paul Brenner, který se na vojenské základně Fort MacCallum snaží objasnit vraždu přitažlivé kapitánky. Madeleine Stowe hraje Brennerovu spoluvyšetřující případu - coby armádní poradkyně pro případy znásilnění. Je to "hra na kočku a myš, kdy váš odhad na to, jak to skončí, bude totálně vedle." (Magic Box)

(více)

Zajímavosti (6)

  • Paul Brenner (John Travolta) říká generálu Campbellovi (James Cromwell), že narukoval do Vietnamu jako nezletilý a generál mu tehdy v hodnosti kapitána velel. Jednou k němu přišel a povídá, že Boston porazil St. Louis v šestém zápase play off. Boston však stejně prohrál. Jednalo se o zápas mezi Boston Bruins a St. Louis Blues v roce 1970. Boston prohrál sedmý zápas a St. Louis získalo Stanley Cup. (JohnSmith)
  • V jedné z fází projektu byl největším adeptem na roli Paula Brennera John Cusack. Postavu ale nakonec neztvárnil pro svůj nízký věk. (Coldrex)
  • Filmový zámek se nachází v Granthamu v Anglii a je majetkem Evansvillské univerzity. (Karlos80)
  • Scény z pevnosti Fort MacCallum byly natočeny v areálu Savannahské státní univerzity a na letišti Van Nuys. (Karlos80)

Reklama

Reklama