Reklama

Reklama

Královna barbarů

(neoficiální název)
  • USA Barbarian Queen (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bloňďatá sexbomba (Lana Clarkson) se se svou kamarádkou (Katt Shea) a sestrou (Dawn Dunlap) snaží pomstít zloduchovi za to, že jí překazil svatbu, vyvraždil vesnici, zprznil ženy a snoubence odvlekl do otroctví, aby tam zápasil jako gladiátor. (PetrPan2)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

To byly muka tohle dokoukávat. Nesympatyš kozatky v hlavních rolích tam máchaj nýrkyks týrnyx mečem, pak nějakej jednookej týpek s hlasem jako Johny Bravo pak Zagarino jako gladijátor opět nezklamal ten se vždycky v nějaký tý sračce objeví.. má to 70 minut a pro mě to bylo něco neskutečně hroznýho. Otázka však zůstává.. zvládnu i dvojku? ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Nemělo by to být naopak? Nebo zažily feministky v 80. letech skutečně velký boom? Tak či onak - ženy tu zachranují muže, bojují s mečem jako stokiloví nabušenci, protivníky jsou schopny nohou odkoupnout jako fotbalový balon, vedou povstání proti zlému předsedovi SNB a ještě k tomu záměrně odhalují dekolt a stehna, aby vypadaly dostatečně hot. Souboje jsou vůbec "úžasné", v bitevní vřavě jsem občas viděl chlápky, jak nevěděli, co mají dělat. Místo aby ty polonahé ženské rozsekali jak ve šrotovačce, tak dělají nesmyslné pohyby a věci. Totální hovadina nestojící na vidění. To jsem ale před projekcí nevěděl. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Sword & Sorcery ve své specifické subžánrové odnoži, tzv. Boobs & Sorcery - opravdu ve vší parádě. Šlo v těchto filmech někdy o něco jiného, než o pomstu? A v druhém sledu o kozy? Buď si jak buď, trapné herecké výkony a běsně sesmolený scénář, vynahrazuje nadšení, slušná výprava, kvantum komparzistů (takový počet nemá k dispozici ani lecjaká dnešní produkce) a hudební doprovod (část od Jamese Hornera zazněla už ve starší Cormanově produkci BATTLE BEYOND THE STARS)... Dva aspekty posouvají v mých očích toto v pravdě nadšenecké dílko na zlatý střed - nikdy před tím (a hádám, že nikdy více) jsem neviděl únik hrdinky ze zajetí prostřednictvím použití speciální schopnosti ovládání vlastního poševního svalstva ("WAIT. WAIT. STOP SQUEEZIN´. TOO TIGHT.") a pak je tu ještě ta nanejvýš milosrdná stopáž. 50% ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to horší, nicméně, jak už napsal kolega, jednalo se o poctivé řemeslně a velmi zručně natočené dnes už kultovní sandálové béčko, kterému se dostalo i pokračování Barbarian Queen II - The Empress Strikes Back v roce 89'. Jednoduchý děj založený na odplatě-pomstě, krásné sexy herečky (v tit. roli s prsatou Lanou Clarkson - zde si ji po úspěchu ve filmu Deathstalker opět vybral slavný producent a režisér Roger Corman), které uměly rozpálit chlapa nejen po bojové stránce, a samozřejmě spousta akčních scén, viz třeba konečné vzbouření lidu proti tyranovi..Ten zloduch (teď už opravdu nevím, jak se jmenoval) vypadal jako Miloš Zeman v mladých letech. Dále mě tam zaujala a hlavně pobavila postava nějakého obtloustlého buzny v harému a toho malého židovského obrýleného trýznitele:-) Podobné filmy: Barbar Conan, Ničitel Conan, Rudá Sonja, Deathstalker, Warrior Queen ap. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Osobne takéto barbarské fantasy ( aj keď tu toho fantasy ani niet ) zbožňujem. A s privretými očami aj všetky italo vykrádačky ( napr. séria ATOR, THE SWORD OF THE BARBARIANS, či THE THRONE OF FIRE ). Máloktoré takéto béčko, ale dosiahne ultimatívnej ´´guilty pleasure´´ zábavy ( ako napr. DEATHSTALKER, THE BARBARIANS ) a ide skôr o pokusy, ktoré chceli baviť, ale mysleli to až príliš vážne. Nevadí mi lacná výprava a ani to, že každá ženská práve vyšla z kaderníctva s osemdesiatkovým lookom a nepodobajú sa na drsné, vetrom a krvou ošľahané barbarky, ktoré v tej dobe žili ( ak žili ). Ide o to, že je to celé nezaujímavé, strohé a len s minimom svetlých chvíľok. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama