Reklama

Reklama

Lovec stínů 4

  • USA Alien Chaser (více)

Obsahy(1)

Africké planiny 3000 let před našim letopočtem. Primitivní kmeny nadšeně vítají příchod mimozemšťanů, kteří přicházejí jednou za sto let pro zázračný elixír. Velká euforie se ovšem mění v apokalypsu, kdy znenadání nastane obrovská exploze.
Los Angeles, současnost. Archeologové a manželé Corinnie a Michael kvůli penězům pro nemocného syna odjíždějí do Afriky. Podaří se jim najít podivnou nádobku s hieroglyfy, které odfaxují Mortonovi k dešifrování. V tom okamžiku zaútočí na nic netušící manžele vesmírný koráb pilotovaný Androidem. Jak se zdá, má rovněž velký zájem o tuto zvláštní a tajemnou věc. (valmez79)

(více)

Recenze (2)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak abych si nedelal velke iluze o reziserovy Roperovi okomentuju opet neco co tradicne pohrbil tentokrat se mu podarilo zprznit skvelou akcni scifi serii od Johna Eyrese Lovec stinu respektive prvni dil sem nevidel ale dvojka a trojka sou pecky takze neni asi nahoda ze od teto patlarny dal Eyres ruce pryc holt kam Mark Roper vstoupi tam trava aspon 3000 let neroste tesil jsem se na Zagarina a nutno dodat ze opet skvele vypada a je jedinym duvodem k udeleni jedny hvezdy jinak je ale tentokrat jeho postava naprosto dementne napsana celej film jenom pobiha sem a tam furt nekoho honi a jak nejakej retard dokola opakuje ja chci klic orionu! no a ten konec uz sem nepochopil vubec ale ono je to asi tim ze na tom neni nic k chapani teda krome toho ze je tento film absolutni ztratou casu ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

99 minutová ukázka hodně špatného filmu. Ten film byl stejně špatnej jako pondělky o dlouhým pracovním týdnu. Opět se úplně změnil žánr (stal se z toho africkej Tomb raider nebo co). Ten konec WAT? Nudná břečka. ()

Reklama

Reklama