Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantickým příběhem nás provází Athena (Kelly Chen), jíž nedávno zemřel přítel. Dívka si na to ještě pořád nezvykla a celý její svět jako by odešel s ním. Nedokáže ji rozveselit ani Chow Chow (Eason Chan), soused-gay, který také miloval jejího přítele. Oba žijí své životy až jednoho dne dívce přistane na balkóně anděl se zlomeným křídlem (Takeshi Kaneshiro). Jeho povoláním je láska, ale smutná Athena zpočátku vůbec nemá sílu si ho všímat. Proto se ho ujme Chow Chow a ukáže andělovi život v nočním klubu. Opravdová láska ale číhá jinde než u barových tyčí. (Morien)

(více)

Recenze (16)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Tento film balancuje na pomezí pohádkovosti a kýče, ale ta komediální část stojí rozhodně za to, ta romantická není zase tolik přepjatá, jak bych na film tohoto typu čekal, což je dobře. Navíc je zde úžasný Takeshi Kaneshiro v roli naivního Anděla milujícího pivo, cigarety a boty. K tomu kočka z Hong Kongu Kelly Chen. Mezi hlavní dvojící chemie zaručeně funguje. Momentů, které mě dostaly je zde spousta, problémy soužití Angela a Athény, nebo Angelova snaha Athénu potěšit. Velmi povedený mix žánrů. ()

Mikah 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení. Nečekala jsem, jak neobvyklý a voňavý zážitek při pohledu na pole s levandulí, tančící boty a krásného anděla, svůdně se svíjejícího u tyče, mi film přinese. Tyto kouzelné a vtipné scény spojoval svěží příběh o nešťastné dámě, která ve svém bytě musí přetrpět bytost z jiných sfér. Existuje několik věcí, které bych vytkla, například posledních několik minut, kdy se Athena vrátí z Francie, jinak je to však neotřelé a půvabné dílo. ()

Reklama

rozum i cit 

všechny recenze uživatele

Anděl s roztahovacími křídly, který nezvládl bouřku, a spadl na balkón jedné nešťastné slečny. Učí se kouřit, pít, tancuje u tyče, neví, co je pravá láska (u anděla dost nepravděpodobné), a potřebuje se vrátit bránou zpět do nebe. Vlastně hloupost, která mě ale dost bavila, a to zejména díky Takeshimu, který tu hraje tak roztomilého a hodného troubu, že je obtížné nezačít ho mít rád. Takže jednu hvězdičku za něj, jednu za objektivní kvality filmu a jednu za příjemný pocit, který se ve mně rozhostil po shlédnutí. Jen konec se mi příliš nezamlouval. Ale jinak příjemné pohlazení po duši. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to nadpriemerná fantasy ladená romantická komédia. Má celkom dobrý príbeh o žene, ktorej nedávno zomrel jej milovaný priateľ, s čím sa stále nedokáže zmieriť a úplne stratila chuť do života, no výrazne ju vplyvní, keď jej na balkón spadne anjel s poranenými krídlami. Spočiatku mu neverí, ale čoskoro si predsa len uvedomí, že je tomu skutočne tak a keďže anjel musí s návratom počkať až do otvorenia nebeskej brány, zatiaľ si pomáhajú a jej city sa predsa len postupne menia. Spracovanie nie je zlé, ale ani ničím výnimočné. A môže za to hlavne horšie zvládnutie tých najzásadnejších prvkov, ako postavy anjela, ktorý tu pôsobí až moc normálne a miestami možno aj trochu hlúpo a navyše ani ten ich vzťah si ma moc nezískal, nie je ideálne gradovaný a chémia medzi nimi mi prišla väčšinu času dosť slabá. Ale zase si určite nemôžem ani výraznejšie sťažovať, hlavná hrdinka je bez problémov, pričom ma bavili aj jej scény počas práce, dej síce neobsahuje moc výnimočných scén, na ktoré by sa dalo dlhšie spomínať, ale aj tak mi prišiel dostatočne zaujímavý a bez hluchých miest. Ale chcelo by to ešte trochu doladiť atmosféru a myslím, že aj trochu iný záver, tento mi neprišiel práve najlepší. Ale aj tak sa na to po celý čas príjemne pozerá. Trochu sklamaním sú aj jednotlivé žánre, najlepšie dopadla asi komédia, ktorá síce stále mohla byť zvládnutá aj lepšie, priestor tu na to bol, ale aj tak sa tu nájde pár vydarených situácií a hlášok, hlavne telefonát s políciou. Romantika mi už prišla slabšia a fantasy zase nemá takmer žiadny priestor. S hereckým obsadením som nadmieru spokojný, sympatická Kelly Chen v hlavnej úlohe, k tomu Takeshi Kaneshiro, aj keď tentoraz ma skôr sklamal, poteší postava suseda, ktorý tomu dodáva zábavný náboj, ale bavilo ma aj tých pár zvyšných postáv. Réžia a technická stránka sú skôr iba priemerné, vizuálna stránka je v poriadku a občas z toho cítiť také príjemné čaro, ale emócie som vôbec nepocítil a potrebovalo by to doladiť aj atmosféru. Takže si myslím, že sa z toho dalo získal aj podstatne viac, ale určite nemôžem hovoriť ani o sklamaní, príjemný film, ktorý svoj účel určite splní, ale skôr len na jedno pozretie. 64% ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Dokonalé. Příběh, kamera, hudba. A ústřední dvojice. Kelly Chen je nádherná a natáčení s Takeshi Kaneshirem jí sedlo. Angel byl navíc tak krásně dětsky naivní. Stejně jako dítě neznal nenávist, ale jenom lásku. Jeho představy o životě mezi lidmi byly zkreslené, ale o to víc byl uvěřitelnější. Dokonalý film pro chvíle smutku nebo nemoci. Což je zrovna můj případ. Na chvilku jsem zapomněla, že mě bolí každé nadechnutí (ten větrák do USB v parnu fakt nebyl dobrý nápad) a polknutí. Při tanci bot jsem snad ani nedýchala a při pohledu na ty Angelovy bagančata jsem se musela s vypětím posledních sil smát. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama