Reklama

Reklama

Létající dýky

  • Hongkong Shen Jing Dao yu Fei Tian Mao (více)

Obsahy(1)

Velká a Malá dýka jsou nájemní lovci lidí. Za úplatu chytají nebo rovnou zabíjejí různé lumpy. Přijdou si na slušné peníze, pokud jim ovšem jejich práci někdo nevyfoukne, jak to tak umí dvě sestry Velké a Malé čáry. Teď se zrovna perou o velkou zakázku. Za dopadení Devítiocasého lišáka je vypsaná přímo pohádková odměna. Však je to taky velmi obtížný úkol, protože Lišák neovládá jen bojová umění, umí také vymýšlet důmyslné lsti a pasti na své protivníky. Situace se začíná ještě víc komplikovat, když vyjde najevo, že Lišák ve skutečnosti není žádný zločinec. Proč má být tedy odstraněn? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Shit 

všechny recenze uživatele

Sice je to z Taiwanu, ale jinak je to typicky čínský fantasy z 80-90tých let, kde se zhusta lítá, všichni maj barevný oblečky a závoje, každej se řeže s každým, postav jak nasráno a člověk se po chvíli už začne ztrácet jak v ději, tak v soubojích, tak i v tom kdo se s kym a proč bije. Přišlo mi to dost přeplácaný a celkem nudný, ale navzdory tomu to bylo občas i docela vtipný ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Kung fu v ktorom nie je nudza o lietajucich bojovnikoch, ktori disponuju dost smiesnymi hlaskami. Na filme som sa dost pobavil aj roznymi menami bojovnokov ako boli ti bojovnici, ktori mali v mene smrt. Najtuhsi bol nesmrtelna smrt, ktoreho nemohli ani za boha zabit, az nakoniec sa im to podarilo sladkymi recami o laske. To som ani necakal ze ho takymto sposobom zabiju. A ta odseknuta ruka nemala chybu, pripomenula mi rodinu Adamsovcov. Film sa skor nesie v komedialnom zanri ochuteneho kung fu subojmi, ktore ma moc nebavili, skor som dal prednost komedialnym scenkam, ktorych je v tomto filme neurekom. ()

Reklama

macekjoe 

všechny recenze uživatele

Létající dýky jsou docela lehce stravitelné, obsahují opravdové lahůdky, např. Nesmrtelnou smrt, která nesnáší chlípné řečičky, ručku šmátralku nebo manželskou hádku Lišáka se ženou, ale najde se i pár méně chutných scén (některé příliš ukecané). Na několik minut mě zabavila hádanka, co je to za známou melodii ve 33. minutě a 10. vteřině. A už to mám. Smrt jí sluší!!! ()

animario 

všechny recenze uživatele

Starý kung-fu fláky mám rád,ale tohle byl moc velkej úlet! Potíž filmu tkví v tom,že se z 80% jedná o "komedii" a čínskej humor v takovým množství už je esence trapnosti a po zemi smíchy se u něj válej jen slintající dítka od 3 do 9 let(který si ještě neuměj zavázat tkaničky)..a číňani.Téměř každej čínskej kung-fu flákanec obsahuje stopový množství humoru,ale často se jedná spíš o humor nechtěnej a právě proto jsou tak vtipný.Ale tady,TADY to byl bohužel záměr.Proti Létajícím dýkám je Kouzelná školka komediální estráda par excellence a Michal Nesvadba stand-up komik roku.První třetinu jsem se ještě bavil,hlavně u postav a jejich přezdívek(u padoucha jménem Nesmrtelná smrt a jeho Smrtonosný party nejvíc),ale pak už mě to stálo hodně sebezapírání a 2x jsem i přetáčel,to infantilní přehrávání a stupidní dialogy jsem už nedával..Na tohle je třeba mít 2 promile v krvi,náladu a dobrej den. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Přepáleně ujetá čínská fantasy-pohádková komedie neohromí šílenými létajícími souboji (z nekvalitních zvukových efektů svištících bojovníků, řinčících mečů a vybuchujících úderů naopak bolí hlava), ani často dětinsky trapným "chlípným" humorem. Ale vážně se opravdu nebere a exotickým kráskám to sluší, takže s přihlédnutím k orientální jinakosti na slabé 3 hvězdičky dosáhne. [Původně jsem jich tu ale měl 4!] ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama