Reklama

Reklama

VOD (1)

Osmiletý černošský chlapec Devon Butler si ze všeho nejraději hraje na četníky a zloděje. Jeho snem je, že se stane policistou. Jednoho dne uvidí, jak trojice gangsterů v opuštěné továrně zavraždí nepohodlného kumpána. Přihlásí se jako svědek, je ale ochoten všechno prozradit pouze pod podmínkou, že bude po dobu vyšetřování také policistou. Dostane policejní odznak, želízka a je přidělen k mrzoutskému samotáři Nickovi McKennovi, který má případ na starosti. Nick je naštvaný, protože chlapec neřekne všechny informace, které jsou pro vyřešení spáchaného zločinu důležité. Situace je pro Devona nebezpečná, protože zločinci ví, že se přihlásil jako svědek. Jeden z nich ho v přestrojení za školního poradce unese. Tehdy si Nick uvědomí, že si Devona oblíbil a při jeho záchraně jde až za hranice svých možností. (TV Nova)

(více)

Recenze (48)

Huguette

všechny recenze uživatele

Asi nejde tento film hodnotit a myslím si, že si to tenhle snímek ani nenárokoval. Je to prostě milá komedie, nechce si hrát na něco dechberoucího, prostě jen mile pobavit a u mě to fungovalo. Když chci něco extra hlubokýho, náročnýho s geniální filmařinou, tak šáhnu po Fellininim, ale někdy se prostě hodí něco jako toto - klišé příběh s naprosto úchvatným chlapečkem v hlavní roli (a myslím, že na něm to hodně stojí) a bručounským poldou, jehož srdce si ten malej nezbeda získá a vše dobře dopadne. Někdy to je potřeba, a pokud člověk po tomhle šáhne s takový cílem, pak to funguje naprosto skvěle. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Já nevím já se královsky bavil, takovýhle filmy neberu nikdy jako bůh ví co. A proto jsem si to tak užil. Pravda příběh stojí za starou bačkoru, ale v těch 80 a 90 let to celkem táhlo. Malej klučík byl opravdu opruz a bejt já ten polda tak ho nejspíše sejmu. I herci samotný za moc nestály ale nebyly nic extrémně hroznýho. Burt Reynolds už není to co býval, ale aspoň hodí sem tam nějakou hlášku, at horší či lepší. Humor je přesto ale průměrnej policajní vtipy mi přišly celkem fajn s ostatníma to bylo slabší. Nejvíce mě ale štvala hudba, která opravdu za moc nestála, a děsně se v některých momentech opakovala. Akce ve filmu byla naopak asi to nejpříjemněší, klasické honičky 80 let(sic!), nejlepší ale jednoznačně byla závěrečná honička na lodi. No co už film mě celkem potěšil, i když to bude spíše tím že jako malej jsem to děsně chtěl vidět, ale jaksi to dávaly často v noci tak jsem si to nikdy moc nemohl užít, proto možná 4* za splněný dětský filmový sen:-) ()

Reklama

svik 

všechny recenze uživatele

Malý černošský chlapec neměl chybu. Ve filmu se oběvil i protivný pan Bandita, který byl obyčejný a nic mimořádného nám nepřednevl. Co se mi na filmu velice líbilo byly akční scény, na kterých se surovostí nešetřilo a mám tento typ točení rád, má šmrnc a nepodobá se Policejní Akademii kde jsou soudoje a akční scény jen naznačené, to je o ničem. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Burta jsem měl vždycky rád a chemie s prckem mu zde funguje. Právě mini Eddie Murphy, který ani na minutu nezavře hubu, je zdrojem občas vtipných situací a hlášek a mě (nejen) jeho kecy dokonce místy vážně pobavily. To ale nezmění fakt na tom, že trapného je tu přeci jen hodně a celkově prostě nejde o nijak dobrý film a řadí tak se k podobným rodiným filmům té doby, jako je například Policajt ze školky nebo Stůj, nebo maminka vystřelí. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle je takovej ten typ filmu, kerej se snazi vytezit neco z pritomnosti detskyho herce a v tomhle pripade to kupodivu funguje docela dobre. Ten malej parchant mi totiz docela pripominal Eddie Murphyho a par vtipu stoji za to, navic se jako jeho partak Burt Reynolds docela osvedcil. Nejedna se o nic extra, ale zabavit se u filmu da. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se od 9. května do 2. srpna 1992 v americkém státě Florida. (GASTON73)

Reklama

Reklama