Reklama

Reklama

Recenze (3)

Lima 

všechny recenze uživatele

Plakátové.info: JAKÉ PRIMITIVNÍ VÁŠNĚ, JAKÉ ŠÍLENÉ TOUHY S NÍM ZMÍTAJÍ? NIC HO NEMOHLO ZADRŽET, ABY SI NEPŘIVLASTNIL TUTO ŽENU A DRŽEL JÍ V SEVŘENÍ SMRTÍCÍHO TERORU!!!___Taková notně béčková variace na Dr.Jekylla a Mr.Hydea. Tím „doktorem“ je zde profesor Groves, který se vědecké obci, za všeobecného posměšku, snaží dokázat, že staří neandrtálci měli vyvinutější mozek, než současný homo sapiens sapiens, panem Hydeem je pak jeho alter ego – primitivní neandrtálec v kalhotách, bílé košili a se srandovní maskou – do kterého se proměnil po žilním aplikování speciálního séra. Ta pravá zábava začíná až po polovině filmu, kdy chlupatý Groves běhá po horách, sejme tři chlapy a psa, unese vřeštící ženskou a nakonec se porve se šavlozubým tygrem (jeho bývalá kočka, kterou také injekcí proměnil). Exteriérové záběry pohoří Sierra tvoří tak 5 procent filmu, zbytek se potácí po levných kulisách s umělými stromky a domu pana profesora. Grovesova pravěká maska se moc nepovedla, iluze šavlozubého tygra je pak utvářena záběry na obyčejného tygra, asi vypůjčeného z cirkusu, kombinovanými s asi pěti detailními záběry masky hlavy s umělými řezáky, přičemž oba pohledy k sobě vůbec neštimují. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tento motív, sa rozvíjal v mnohých knižných či filmových adaptáciách. Jedna pravda ale je, že som to vlastne spočiatku nečakal. Čakal som pomerne viac odľahčenejší a naivnejší prírastok do tohoto žánru. ()

Reklama

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Špatně napsaná, natočená, zahraná i namaskovaná variace na jekyllovské téma. Neandrtálec je spíše směšný a jediné zajímavé záběry jsou ve chvíli, kdy někoho vraždí. Jenže toho není moc. A "šavlozubý tygr" je k smíchu hned dvakrát: půjčit si tygra ze zoo, natočit ho, jak postává v keři, záběr pak několikrát opakovat a tvrdit, jak se tam potlouká pravěká nestvůra, to je kumšt. Damu03 se svými pěti hvězdami musí mít takovej smysl pro humor, kterej se mi bohužel nedostává. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama