Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vladimiro (Jerry Calà) je chovatel drůbeže, na níž s velkým úspěchem aplikuje vážnou hudbu. Pokus s heavy metalem však dopadne katastrofou a ubohému Vladimirovi zůstane poslední kohoutek Joe. S ním odlétá do Santa Dominga, aby na kohoutích zápasech vydělat na obnovu svého podniku. Bohužel po prvním úspěšném zápase je Joe unesen a stopy vedou do tajemného Kuřecího parku... Italská parodie na známé hollywoodské filmy od JURSKÉHO PARKU až po LOVCE JELENŮ. (J.Connor)

(více)

Recenze (17)

Lima 

všechny recenze uživatele

Ano přátelé, tato vskutku nepovedená parodie je jasný ODPAD! Ale je tu jedna scéna, která mně a mého kamaráda neuvěřitelně rozesmála. Je tak nepovedená, až je vlastně svým způsobem geniální. Vybavujete si Spielbergův Jurský park, kdy Sam Neil se svými dětmi je schován za kmenem, přes kterou přeskakují ještěři? Něco podobného je i zde. Za pomocí jednoduché prolínačky tu kmen přeskakují slepice, trikově je to strašně primitivní , ale přitom neuvěřitelně kouzelné, až geniální. Nemohu jinak, pouze ze tuto scénu dávám za dvě, ačkoliv bych si měl za to nafackovat. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Ach ano, byla to dost útrpná podívaná. Původní myšlenka (parodovat Jurský park) nebyla tak zcela od věci, ale dobrý úmysl se minul účinkem již při psaní scénáře a během natáčení se onen dobrý úmysl s účinkem již neshledali ani náhodou. Pravda je taková, že divák zvyklý na dnešní fekální komedie tam bude postrádat více obhroublých vtípků, neřku-li přímo vulgarit, milovníkům dobrých parodií pak budou scházet zejména skutečně inteligentní narážky na známé hollywoodské trháky, a všichni dohromady určitě budou tesknit hlavně za dobrou zábavou, jelikož té se tady prostě nedočkají. Já sám jsem se zasmál asi 3-4x, ale nahlas snad jen při parodii na Addamsovu rodinu, kdy si obě povedené dětičky hrály s jistými ochrannými pomůckami. Ale kvůli pár vydařenějším vtípkům to vážně nestojí za koukání. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

K tomuhle filmu mi dopomohl uživatel cunesk8 za což mu tímto děkuju. Sice jde nejspíš o málo známou parodii což ale neznamená že je špatná. A ti co to tady hodnotili odpadem jsou za mě pěkní suchaři. Ano je to 3,14čovina jako mraky, ale já jsem se u toho bavil a rozhodně jsem se nenudil. Chápu že to asi nesedne každýmu ale odpad si představuju jinak. Trošku to na mě působí jako slabší odvar filmů od  společnosti Troma. ()

Sdoom odpad!

všechny recenze uživatele

Jako mohl bych dát jednu hvězdičku za tu ujetost nebo za solidní kozy, ale tím bych křivdil spoustě sraček, které se dají dokoukat alespoň bezbolestně. Tohle bylo fakt čiré utrpení po přibližně 95% stopáže. :-) (VHSrip, dabing) ()

lukasd odpad!

všechny recenze uživatele

Zoufale nevtipná parodie. Film jsem v polovine vypnul,takze pokud je druha pulka lepsi , tak se omlouvam za scestne hodnoceni:) ()

rsimonyi 

všechny recenze uživatele

Zvláštní přitroublá parodie na Jurský park a Addamsovu rodinu vyšla i u nás na VHS. Jen místo dinosaurů jsou tu nadržení kohouti obřích rozměrů a taky ruka, která slouží jako erotická pomůcka. ()

Emzet odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je naprosto nejhorší parodie, jakou jsem kdy viděl. No, to vlastně není tak docela pravda, pořád ještě zbývají skvosty jako Bogus Witch Project nebo "Pár pařmenů". Ale Chicken park je blízko. Vždyť tady se tvůrci ani nepokusili vůbec nějakou parodii udělat! Celý film vypadá asi tak, jakoby Jerry Calàho napadlo "Hele, kdybychom nahradili ty dinosaury z Jurského parku olbřími slepicemi, to by bylo tóčo!" a zůstalo u toho nápadu. Nač se párat s takovou zbytečnosti, jako je scénář? Nač se vůbec pokoušet o gagy a vtípky? Vždyť divák tam má obří slepice místo dinosaurů, to mu přece musí k hurónskému smíchu stačit! O hereckých výkonech je škoda se zmiňovat - žádné zde nejsou, jak už nejspíš vyplývá z obsazení "herců". Z celého filmu čpí bakelit a nízký rozpočet na sto honů; nejhorší to je samozřejmě u modelů gigantických slepic (pochopitelně v těch několika případech, kdy slepice musí být gigantická - jinak je to standardní nastříhání normálně vzrostlých slepic oproti zmenšenému prostředí). Důrazně radím: Ruce pryč! ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

To bola parodia s neustalym smiechom na mojej tvari:) Ale teraz vazne, film sa tvari, ze jeho sceny su smiesne, ale opak je pravdou. Vsetko to vyzera na trapnej urovni a len som sa pocas filmu usmieval, ake je to uboho spracovane. Film sa najviac zameral na akoze parodovanie Jurskeho parku, ale obcas sa tam tiez mihlo nieco ine, ako bola Rodina Addamsovcov a rozne nepatrne zablesky z inych filmov. Taliani sa moc nepredviedli a do sveta vypustili potrat komedie. ()

sanjozko 

všechny recenze uživatele

zasmiat som sa zasmial ale to je asi tak vsetko, uz si na neho asi tak skoro zase nespomeniem, ale scenka v lietadle kde chlap stipol letusku do prdeli a potom sklonil noviny bola genialna :D ()

Reklama

Reklama