Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studenti Vivian (Qi Shu) a Raphael (Leon Lai) se poznali v Hongkongu za časů bouřlivých změn sedmdesátých let. Jejich vztah prošel různými peripetiemi, ale co se vlastně mezi nimi za posledních dvacet let stalo? V letech devadesátých se jejich potomci pokusí odhalit tajemství, které by vedlo k rozuzlení nedávné události v Londýně. (Vavča)

(více)

Recenze (2)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Velmi mě potěšil tento film. Pomalejší tempo, které si od bodu jedné tragédie bere na pomoc umně sestavené flashbacky, ratolesti ze dvou různých rodin zkoumají, proč spolu byli jejich rodiče, zároveň při tom pátrání zjistí, že po překonání vzájemné antipatie, mezi nimi je něco více. Výborné herecké obsazení a výkony u mě vede ta linie Leon Lai a Qi Shu, než Daniel Wu a Nicola Cheung. Velmi hřejivý film, který v žádném případě není laciným prvoplánovým dojákem, nýbrž elegantně natočenou romancí s trochou humoru, který do toho zapadá. Film dokáže velmi věrohodně evokovat obě éry, na které se zaměřil. ()

Andy.6 

všechny recenze uživatele

Velmi pěkný příběh dvou zamilovaných studentů, jejichž cesty se po škole rozdělily a spojily se opět až po 20 letech. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama