Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Podivná rodinka Herculesových sa nasťahuje do domčeku po drogovom dílerovi netušiac, že v pivnici domu sa nachádza vstupná brána do šiestej dimenzie, kde vládne trpasličí kráľ Fausto a jeho tyranská manželka, keď sa zvedavá Frenchie Herculesová po návrate domov prepadne do "zakázanej zóny", jej brat Flesh s hluchonemým Grampsom sa ju rozhodnú zachrániť. Do Frenchie sa zamiluje kráľ Fausto, čo nestrpí žiarlivá kráľovná. Do šiestej dimenzie sa napokon dostane celá rodina Herculesových a kurací chlapec Squeezie. Všetkých čaká bláznivé dobrodružstvo. Muzikálová sci - fi komédia kapely The Oingo Boingo bratov Elfmanovcov nekladie dôraz na jednoduchý a bizarný dej, ide o šialený výlet do ľudskej predstavivosti. (Jordan)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

JFL 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem si myslel, jak ten Danny Elfman dostával při spolupráci s Timem Burtonem křídla. Teď už vím, že to byly okovy, které tohoto démona stáhly do naší trudné reality z oné rozjíveně nonsensové šesté dimenze, kde předtím řádil se svým bratrem. "Forbidden Zone" je gejzír ryzí kreativity nespoutané logikou, racionalitou či vkusem. Naopak vše je zde podřízeno absurditě, karikatuře, dekadenci a volným asociacím. Psychedelie nepotřebuje barvy, stačí jen větší než malé množství imaginace a svobody. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není film pro každého a při jeho sledování jsem si říkal, jestli jsem už viděl něco divnějšího. Popravdě si nejsem jistý, jestli ano, nebo ne. Můžete si však být jistí, že tohle je nevšední zážitek, který vás ale dovede okouzlit svou bizarní nápaditostí. V tomhle ohledu prostě funguje a zaslouží si alespoň ten lehoučký nadprůměr. ()

Reklama

Othello 

všechny recenze uživatele

Jde poznat, že celý ten děj byl do filmu implantovaný jen proto, aby spojil dohromady jednotlivá hudební čísla, přesto se mi líbil víc. Inu já a muzikály. Má to něco z Young Ones (i hudebně), leccos z TROMy, dějové pojidlo a la zběsilá improvizace Adventure Time a všechno je to zpracované sympatickým hala bala způsobem. Když to uvidím znovu s více uřvaných zvukem, možná přihodím hvězdu. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový nadšenecký počin rodiny elfmanových a kapely the oingo boingo je jednou veľkou surealistickou bizarnou cestou do šiestej dimenzie, guláš zvrátených vtipov, úchylných charakterov, perverzných scénok a politicky nekorektného humoru, šialených kostýmov a kulís a všetkého podobného, čo postpunková alternatívna kapela podivínov môže nasúkať do filmu, ktorý neberie ako vážne umenie ale ako jednu veľkú zábavu. určite pre užšiu cieľovú skupinu. Princezná je super :) Satan Danny Elfman skvelý a pieseň do tituliek báječná. A radosť odsledovávať všetky možné vplyvy ako je Gilliam a Monty Pythoni, Lynch, Alice Cooper, slapstick comedies a kopec iných . . . ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Ujetá papundeklová (& tu a tam animovaná) anarchie. Tady nikoho nezajímá, že královně vypadla koza, že stěny podzemí vlajou, že nůž ve stehně jednou je a jednou neni... A nejenže to nikoho nezajímá, ale ještě se v tom tvůrci vyžívají. Veselá a hravá polonahá děvčata, princezna ve spoďárech, žáby, trpaslíci, zmalovaní negři, chlapec-slepice, zpívající Satan v bílym kvádru... Zkrátka nadmíru vkusný našlápnutý mix všeho možného od Pythonů po Waterse (a ú/rodná půda pro jednu z nejlaskavějších kapel všech dob - Oingo Boingo - jako bonus). Ryzí kult. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama