Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zastaví se, jen aby si dobili. Li Ann a Mac Ramsey byli vybráni mocným hongkongským mafiánem, aby se stali dokonalými agenty pro zvlášť nebezpečné mise. Dostane se jim výcviku s jeho vlastním synem Michaelem a stanou se členy "rodiny". Li Ann si dokonce má vzít Michaela - jenže ona a Mac se už dlouho tajně milují. nezbývá jim tedy, než utéct. Za to je však čeká trest a jejich romance se tak promění v divokou akci plnou nebezpečí a intrik! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

okkac 

všechny recenze uživatele

Oproti druhému TV filmu John Woo Blackjacku, je tohle slabší. Chybí tu někdo jako Lundgren a více akčních scén, kterých je zde poskromnu. Navíc rozdíl mezi kinofilmem a filmem pro TV byl v té době, hlavně co se týče obrazu, markantní. A originálním Once A Thief s Chow-Yun Fatem se to inspiuje jen velmi volně a o tom, jak je o dost lepší, se ani zmiňovat nebudu. 4/10 ()

choze 

všechny recenze uživatele

V druhé polovině 90. let si John Woo kdovíproč dvakrát zadal s kanadskou televizí, kde se pokusil vytúrovat na koukatelnější úroveň nejprve tenhle televizní akčňák, který až dodatečně inspiroval seriál produkovaný Wooem a o dva roky později ještě regulérní seriálový pilot BLACKJACK s Dolphem Lundgrenem. Spíš než ve formě (která je mnohem patrnější v BLACKJACKOVI) je tu Woo cítit ve vykrádání svého staršího filmu ZLODĚJI. Naprosto zbytečný počin. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ako pilot k televiznemu serialu to vyzera fantasticky a presne tak k tomu treba pristupovat. Samotny serial ma uz sice nebavil a po par dieloch som to zabalil, ale kedze pilot v pohode funguje aj ako samostatny film, tak to nevadi. Mne sa toto paci viac ako dalsi tv projekt Johna Woo: film BlackJack, ktory sice ma lepsie natocene akcne sceny, ale zapletka ma v ňom vôbec nebavila. Tento pilot ma skvelu zapletku, ktora perfektne funguje (proste variacia na Wooovu HK klasiku Once A Thief ) a aj akcne sceny su solidne. A nesmiem zabudnut na skvele herecke obsadenie (Ivan Sergei, Nicholas Lea a Michael Wong). Proste spokojnost. 6/10. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Protrpěl jsem originál a při zjištění, že mají Zloději ještě televizní kanadskou verzi taky od Johna Woo, přepadlo mě horko. A bohužel jsem se nepletl, protože Agenti z podsvětí je sice krátká, ale nekoukatelná televizní doba na konci tisíciletí. Takových filmů vznikalo tisíce a tisíce bylo lepších, nebo alespoň koukatelnějších. ()

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Hong Kongu. (Terva)

Reklama

Reklama