Reklama

Reklama

Poslední akce a Ti Lung končí s organizovaným zločinem. Jeho bratr, policista Leslie Cheung, může být spokojen, jenomže podsvětí se brzy začne mstít... (oficiální text distributora)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK

Uživatel Adam_666 smazal svůj příspěvek.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Mé druhé setkání s Johnem Woo, resp. s jeho před-hollywoodskou kariérou (tím prvním setkáním bylo Hard Boiled) a byl to o5 působivý zížitek, jen co je pravda! A i když se mi ve finále Hard Boiled snad jen o chlup líbilo více, dost dobře nevím co bych zde vytknul jako mínus. Možná by mě po nějaké době přemýšlení i něco napadlo, ale co vím určitě, tak že přestřelka s "květináči" se u mě vyhoupla jako jedna z nej akčních scén vůbec - to je prostě dokonalost sama, ať se na mě nikdo nezlobí ;) Jinak příběh, hudba (o5 vévodí přestřelka s "květináči", resp. ta chvíle před), obsazení a tak vůbec... Zkrátka za plnej počet, tedy 5*...

podfuk

podfuk (hodnocení, recenze)

Podle mne jeden z vrcholu tvorby Johna Woo, spolu s Killerem a Hard Boiled samozrejme, Kulka v hlave je pak v tesnym, zavesu...

tequilla

tequilla (hodnocení, recenze)

ad: Protože u nás vyšla v americká verze, tak proto má ve filmu v některých scénách pozměněnou hudbu z jiných amerických filmů. Kéž by u nás vyšla v originální HK verzi s nesestříhaným statusem.

ad

ad (hodnocení, recenze)

Taky jsem příjemně přikvapen, že je film konečně na dvd, už to sice neni taková bomba,jako kdysi v telce, když mi bylo o nějakých deset let méně :) Z nostalgie ale pět určitě :) Mmch, NEVÍTE NÁHODOU NĚKDO, JAK DO NĚKTERÝCH SCÉN DOSTALA MELODIE Z FORESTA GUMPA???????????????????????????????????????????????

Sonny

Sonny (hodnocení, recenze)

Základ akčních thrillerů. Velmi silný příběh o přátelství, hře osudu a svůdnosti podsvětí. Současně krásná hong-kongská filmařská freska. Kdo zná další filmy Johnyho Woo, musí uznat, že si z tohohle díla hodně vypůjčoval i v budoucnu (nejvíc snad pro film Killer). Ale nejen on. Trochu uměle si vypůjčil některé nápady Q. Tarantino pro svůj Kill Bill.

tequilla

tequilla (hodnocení, recenze)

Zatraceně.Konečně na DVD!Konečně po 10ti letech po prvním shlédnutí filmu na Nově se mi znovu vrátily vzpomínky po filmu.Hodnocení určitě nechám na maximum.To se prostě nedá změnit.IT REFRESHING MY MEMORY.

Reklama

Reklama