Reklama

Reklama

Alf

(seriál)
Komedie / Rodinný / Sci-Fi
USA, (1986–1990), 35 h 34 min (Minutáž: 18–24 min)

Hudba:

Alf Clausen

Hrají:

Max Wright, Andrea Elson, Anne Schedeen, Benji Gregory, Paul Dooley, Frances Bay, Mihaly 'Michu' Meszaros, Elisha Cook Jr., Glenn Withrow, Holly Fields (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(102)

Členové obyčejné rodiny se ocitnou v neobyčejné situaci, když v jejich garáži přistane mimozemská bytost a stane se jedním z nich. (HBO Max)

Recenze (410)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Krásný seriál. Jako malý capart jsem neprošvihl snad žádný díl. K jedněm vánocům jsem si ho přál jako plyšáka a pak to byl můj nejoblíbenější plyšovej kámoš. Ty jeho fórky mě dostávaly dycky, ta jeho rodina samozřejmě už tak vtipná nebyla, ale umožňovala Alfovi vyniknout namaximum. Dabing Oty Jiráka se mi opravdu líbil (se Stano Dančiakem jsem neměl tu čest). No a úvodní melodie se mi nesmazatelně vryla do paměti. Bohužel tento seriál už nedávají. p.s. Nedávno jsem psal do ČT (22.2.2008), avšak bylo mi odpovězeno, že v současné době práva na vysílání nevlastní a ani neuvažují o jejich zakoupení :-(). ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V priebehu rokov 1986 až 1990 bol vyprodukovaný televízny rodinný komediálny sci-fj seriál "Alf". Boli natočené štyri série, ktoré dohromady obsahujú stodva epizód. Tento malý, nenažratý, pridrzlý, chlpatý mimozemšťan ma vedel vždy pobaviť. Jeho spolunažívanie s americkou rodinkou Tannerovcov mi spestrilo nejeden podvečer. Čo sa týka televíznych sitcomov, tak "Alf" zaručene patrí ku tomu lepšiemu. V slovenskej verzii titulnú postavu skvele nadaboval Stano Dančiak. **** ()

Reklama

Yoss 

všechny recenze uživatele

Alf mi ozaj prirástol k srdcu a pri ňom dokážem ako pri malom množstve, veľmi malom množstve prijať aj slovenský dabing. Výborný Dančiak tu odviedol kus práce, až takej, že možno ani sám nechcel aby sa toľko s postavičkou chlpatého otravu spájal. Štyri série boli naplánované tak akurát, aj keď je pravda, že by som ešte nejaké zniesol. Výborný a vydarený rodinný sitcom 80. rokov, ktorý si nemôžete neobľúbiť. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Videl som tak 2/3 epizod a sice som z toho nebol tak poblazneny ako male deti, ktorym potom vo velkom kupovali plysaka Alfa, ale celkom ma to bavilo. Klasicky rodinny serial ozvlastneny o postavu roztomileho a nezbedneho mimozemstana. Najviac si ma ziskal tym, ze si rad pochutnaval na mackach. Aj ked na zemi sa ho to snazili odnaucit. Skoda. Tuto haved treba vykynozit. He, he. No a aj clenovia rodinky boli sympaticky. A zabudnut nesmiem ani na otravnych susedov Ochmoneckovych. SK dabing s Danciakom sa tiez vydaril. 7/10. ()

Blackberry 

všechny recenze uživatele

Vtipná mimozemská Melmakovská postavička ALF mi utkvel v pamäti na veľmi dlhý čas. Odhliadnuc od reálnosti niektorých hlavných bodov seriálu, patrí tento k tomu najlepšiemu, čo vtedajšia americká produkcia mohla vyprodukovať. Skôr by som až povedal, že takýto námet sa zrodí raz za 10 - 20 rokov. Opäť jeden seriál, ktorým som bol takpovediac "vychovávaný". A ešte jedna vec: bez skvelého slovenského Alfa - Stanka Dančiaka by seriál nebol tým, čím bol, je a bude ... ()

Galerie (72)

Zajímavosti (89)

  • Jedná se o speciální dvoudíl odpovídající 12. a 13. dílu druhé série původního seriálu Alf (od r. 1986). (Dreamiest)
  • Autor seriálu trval na tom, aby bol spôsob ovládania bábky čo najdlhšie utajený pred svetom. (Raccoon.city)
  • Seriál sa nakrúcal v rokoch 1986 až 1990 a podieľalo sa na ňom 12 režisérov. (Zdroj: Eurotelevízia) (kacer4)

Související novinky

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

20.08.2018

V době, kdy se už chystá i nový ALF, asi nikoho nepřekvapí, že Hollywoodu dávno přestalo být cokoliv svaté. Každopádně jednou za čas přijde i oznámení, které zase nezní tak špatně, a kupodivu vlastně… (více)

Reklama

Reklama