Reklama

Reklama

Alf

(seriál)
Komedie / Rodinný / Sci-Fi
USA, (1986–1990), 35 h 34 min (Minutáž: 18–24 min)

Hudba:

Alf Clausen

Hrají:

Max Wright, Andrea Elson, Anne Schedeen, Benji Gregory, Paul Dooley, Frances Bay, Mihaly 'Michu' Meszaros, Elisha Cook Jr., Glenn Withrow, Holly Fields (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(102)

Členové obyčejné rodiny se ocitnou v neobyčejné situaci, když v jejich garáži přistane mimozemská bytost a stane se jedním z nich. (HBO Max)

Recenze (410)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Tohle byl svého času velmi populární sitcom, který mě spíše štval. Viděl jsem několik dílů a moc se nebavil. Alf mi přišel vlezlý, rodinka nebyla taky extra sympatická, štval mě i zvědavý soused, ze kterého byl vždy vidět jen vršek hlavy (bylo to tady?) a vůbec jsem se u toho moc nesmál. To je asi největší chyba sitcomu, že nepobaví. Jediné pozitivní byl skvělý dabing Oty Jiráka. Občas si zavzpomínám a pustím si některé díly mých oblíbených seriálů z mládí, Alf to ovšem nikdy nebude, slabé dvě hvězdy. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odmítám dlouhodobé pobyty mimozemšťanů ve svém domě. I tohle divné, hnědé, držkaté, chlupaté, chobotnaté ... Alf ke mně může jenom přijít, pobavit a zmizet dřív, než mi sežere zásoby na zimu. A jestli ho načapám, jak mi užírá chipsy, tak ho nakopnu do sedacího orgánu tak, že mine Melmec o tři miliardy světelných let. Ale pokud bude jenom glosovat dění ze svého svérázného úhlu pohledu, tak mu nějakou tu kočku nebo velblouda ke svačině seženu. ()

Reklama

Yoss 

všechny recenze uživatele

Alf mi ozaj prirástol k srdcu a pri ňom dokážem ako pri malom množstve, veľmi malom množstve prijať aj slovenský dabing. Výborný Dančiak tu odviedol kus práce, až takej, že možno ani sám nechcel aby sa toľko s postavičkou chlpatého otravu spájal. Štyri série boli naplánované tak akurát, aj keď je pravda, že by som ešte nejaké zniesol. Výborný a vydarený rodinný sitcom 80. rokov, ktorý si nemôžete neobľúbiť. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Robí to tá kopa chlpov so všetečne vytŕčajúcim rypákom naschvál alebo to nerobí naschvál? Túto otázku nebudem mať nikdy zodpovedanú a takto mi to vyhovuje. Ale neviem si predstaviť, ako možno ten seriál doceniť bez dabingu s pánom Dančiakom. To ani Filipovský neurobil pre našinca toľko, čo on, pretože aj Funes sám je fajn. Alfa sme ale vyhrali. Diky Stano! ()

pravo 

všechny recenze uživatele

Povedzme si rovno celý ten nápad s mimozemšťanom, ktorý nabúra do garáže a rozpráva našou rečou je neuveriteľná infantilnosť a námet pre seriál pre deti do 6 rokov, ale tvorcom sa s tejto neuveriteľne hlúpej podoby podarilo vytrieskať seriál pre dospelé publikum. Seriál je poväčšine vtipný, ale s pribúdajúcimi dielmi je to čoraz horšie. Ako dlho môže byť vtipné, že vám mimozemšťan zje mačku- tvorcovia si mysleli, že naveky. Seriál si objektívne zaslúži 2 hviezdičky, ale jednu treba prirátať za Dančiaka- takže za tri. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (89)

  • Těhotenství Kate Tannerové (Anne Schedeen) není předstírané. Herečka skutečně v průběhu natáčení čekala dítě a tvůrci této skutečnosti využili k rozšíření filmové rodiny. (Robbi)
  • Alfove skutočné meno je Gordon Shumway. (Gryphon)

Související novinky

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

20.08.2018

V době, kdy se už chystá i nový ALF, asi nikoho nepřekvapí, že Hollywoodu dávno přestalo být cokoliv svaté. Každopádně jednou za čas přijde i oznámení, které zase nezní tak špatně, a kupodivu vlastně… (více)

Reklama

Reklama